Trafikken på Ny Carlsberg Vej / Status på klage

Vi har i forbindelse med vores klage vedr. trafikken på Ny Carlsberg Vej modtaget følgende svar fra Carlsberg og Københavns Kommune. Politiet har vi ikke hørt fra.

Svar fra Københavs Kommune:
Ny Carlsberg Vej (pdf)

Svar fra Carlsberg:

Til Jens Lauritsen, Humleby Husejerforening

Vedr. din henvendelse til Lars Holten om kommentarer til brev om trafiksituationen på Ny Carlsberg Vej, har jeg følgende bemærkninger:

Jeg synes du bør fremhæve, at det nye bump er etableret af Carlsberg Ejendomme, på opfordring fra Humleby.

Du bør i brevet gøre opmærksom på, at en del af den øgede trafik formentligt skyldes de mange aktiviteter der foregår på Carlsberg, og som jo er en del af et aktivt og levende byliv, der kræver god tilgængelighed – Carlsberg Ejendomme er indstillet på, at medvirke til at håndtere gener og miljøkonsekvenser så hensigtsmæssigt som overhovedet muligt.

Lokalplanens lukning af gennemkørsel ved Elefantporten, kræver omlægning af Valby langgade og ny indkørsel via. Gamle Carlsberg vej, før end lukning på Ny Carlsberg Vej kan effektueres. Carlsberg Ejendomme vurderer at dette tager ca. 2-3 år. Omlægning af Ny Carlsberg Vej, sker ligeså snart KE anlægger nye ledninger. Herefter er det planen at udlægge asfalt ved Humleby, hvilket vil dæmpe støjen væsentligt.

Kontakt mig venligst, hvis dette giver anledning til spørgsmål.

Venlig hilsen

Jacob M. Andersen
Udviklingschef /Chief Planner

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x