Støj fra byggepladser

Af og til oplever vi støj fra byggepladserne i Carlsberg Byen udenfor de normalt accepterede tidspunkter.

Ifølge “Bygge- og anlægsforeskrift i København” må støjende arbejde foregå på hverdage, fra kl. 7 – 19, samt lørdage fra kl. 8 – 17 (dog ikke særligt støjende arbejde). Du kan via linket se yderligere detaljer om støjgrænser både indenfor og udenfor disse tidsrum.

Ind i mellem søger og får entreprenørerne dispensation til at støje udenfor de tillladte tidspunkter. Carlsberg Byen har en liste over disse dispensationer her (nederst på siden).

Såfremt du oplever støjende arbejde fra Carlsberg Byen udenfor disse tidsrum, så vil Carlsberg Byen gerne høre om det. Du kan altid kontakte Carlsberg Byen via nabo@carlsbergbyen.dk.

Skriv også meget gerne en kommentar nedenfor, hvis du oplever støjende arbejde i strid med reglerne. Så vil Husejerforeningens bestyrelse følge op med Carlsberg Byen.

Hvis du vil advisere udenfor normal arbejdstid (mens en støjskabende aktivitet foregår):
Carlsberg Byen har nu aftalt med vagten, at I som naboer kan ringe og advisere dem, i fald der foregår arbejde uden for normal arbejdstid, hvorefter de så kan sende en vagt til stedet.

Vagten kan nås på tlf. 33 27 43 40.

Vagtens hovedcentral er fysisk placeret i Fredericia, så i praksis vil det foregå sådan, at centralen på baggrund af din henvendelse kontakter vagten her på området og giver dem besked. For at lette den proces finder du nedenfor en situationsplan over området, som kan bruges til at udpege stedet for det pågældende arbejde. Vagten har fået udleveret en tilsvarende situationsplan, så I har samme reference.

Comments are closed.