Beboerforeningen

Beboerhuset på hjørnet af Carstensgade og Ernst Meyers Gade ejes af husejerforeningen men beboerforeningen er ansvarlig for de daglige aktiviter. Huset er ramme om en mængde aktiviteter og gode traditioner, der er med til at gøre kvarteret levende.

I løbet af året er der en masse hyggelige aftener med foredrag, debat, kultur og levende musik. Huset er desuden ramme om ferniseringer, børnefilmklub, madklub, fastelavnsfest, julebanko og – marked og ikke mindst den årlige store, traditionsrige gadefest den 2. lørdag i juni.

Medlemskab
Medlemskab af beboerforeningen er frivilligt, men jo flere medlemmer desto flere aktiviteter. Medlemskab af beboerforeningen koster 125,- kr. pr. kvartal pr. medlem. Send en e-mail til: beboer.kasserer@humleby.dk og du vil modtage et girokort.

Som medlem af beboerforeningen kan du tillige leje huset til private arrangementer. Kontakt viceværterne Jette hvis du ønsker at leje beboerhuset. Detaljer om udlejning kan du finde på bagsiden af beboerbladet Nabo. Viceværterne kan kontaktes på: sofieclausager@gmail.com.

Beboerforeningen har lavet en gruppe på FaceBook. Meld dig til gruppen og vær med til at holde andre medlemmer orienteret om fælles tiltag i beboerforeningen.

Beboerforeningen kan altid bruge ekstra hænder til de mange kulturelle indslag. Hvis du ønsker at deltage i dette – og evt. har nye ideer, er du mere end velkommen til at deltage i gruppen på Facebook.