Købe eller leje et hus?

Alle huse i Humleby er ejerboliger. Dog er enkelte huse delt op i små private andelsforeninger. Humleby’s huse forhandles typisk hos ejendomsmæglere. Privat udlejning forekommer – og man kommer lettest i kontakt med Humleby’s husejere ved at annoncere i vort blad Nabo. Vi har også et lille glasskab ved beboerhuset Carstensgade/Ernst Meyers Gade, hvor man kan annoncere (det koster et mindre beløb). Det fremgår af opslag i glasskabet, hvordan man får sin annonce sat op.

Hos Boliga kan man se de huse, der er til salg for tiden via ejendomsmæglere.

Man kan også efterlyse en bolig via nedenstående kommentarfelt.

Held og lykke med søgningen.

Abonnér
Giv mig besked

255 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Laura Kanstrup Kjær
1 måned siden

🏡 LEJE-LEJLIGHED SØGES 🏡

Kære Humlebyboer,

Vi har haft fornøjelsen af at bo til leje hos søde Margrethe på Küchlersgade 41, men som nogle af jer nok ved, har hun solgt huset, og vi står derfor boligløse pr. 30/10 i år.

Imidlertid har vi aldrig boet bedre! Vi elsker det lokalsamfund og den sammenhængskraft, vi har fundet i Humleby.

Vi værdsætter roen kombineret med den centrale placering midt i Vesterbros pulserende liv, hvor vi begge har vores arbejdsgang. Og efter at have oplevet en sommer med blomstrende forhaver, loppemarked og vejfest i Humlebyen, er det slet og ret svært at skulle sige farvel.
Vi skriver derfor i håbet om, at nogle står og mangler to imødekommende og stabile lejere – eller kender nogle, der gør 🤞

👫 OM OS 👫
Vi har dannet par i fem år og er begge 28.

Laura er designteknolog, patientundeviser og vandhund!
Hun er ofte at se i løbetøj på vej til eller fra vandet, med en kaffe i hånden eller en podcast i ørene 🏃🏼‍♀️
Laura er glad for at male, og driver bl.a. sin egen plakatvirksomhed.
Ellers kan hun findes på Byens Bogcafé og Forlag på Istedgade, hvor hun serverer kaffe og kreerer bogsomslag ☕️📚

Kristian er cand.mag. i litteraturvidenskab, journalist og har netop startet nyt job som projektleder for et oplysningsforbund, der beskæftiger sig med EU, europæisk politik og demokrati. Han drømmer om at skrive århundredets roman, men er indtil videre kommet betydeligt længere med sin surdejsbagning. Han er ivrig amatørgastronom og læsehest og søger oftest muligt eksil på familens svenske ødegård (Laura vil meget gerne med!)👨🏼‍🍳🏞

Har I lyst til at vide mere, så tøv ikke med at kontakte os!

Telf.:
Laura: 23623717
Kristian: 30249532

Rosa Walther-Larsen
1 år siden

Kære beboer i humlebyen,
Vi er et kæreste par der leder efter en lejelejlighed/andelslejlighed. Vi er blevet virkelig vilde med humlebyen og det gode fælleskab og hyggelige trygge miljø der er stadig tæt på byen.
Vi er Rosa som arbejder som marketing koordinator og Magnus som er ved at uddanne sig til ambulance behandler. Vi er to smilende, snaksagelige og sociale mennesker, med en god stabil indtægt og begge ikke rygere.
Vi starter gerne småt og en etage vil være nok til os, så tøv endelig ikke med at kontakte os det meste har vores interesse(Vi har dog ikke råd til at købe andet en andels ude ved jer).
I må endelig kontakte os hvis i har lyst til at vide mere om os. Telf:30891896 og e-mail:Rosa.wl123@gmail.com.

Bedste hilsner fra Rosa og Magnus

1 41 42 43
255
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x