Nabohøring – Østen for Humlen

Carlsberg Byen har søgt Københavns Kommune om dispensation fra den nyligt vedtagne lokalplan. Dispensationen vedrører området øst for Jerichausgade / syd for Küchlersgade, som åbenbart skal være kendt som “Østen for Humlen”.

I den forbindelse gennemføres en nabohøring frem til 12. januar 2017. Naboer til området har modtaget nedenstående materiale, der viser de ændringer Carlsberg Byen ønsker at få godkendt af Københavns Kommune.

Forbrev (PDF)

Naboorientering (PDF)

Høringsmaterialet for Tillæg 6 og den endeligt vedtagne lokalplan findes her.

Husejerforeningens bestyrelse er i gang med at udarbejde et svar til Københavns Kommune. Udkast kan læses her: Bemærkninger til Østen for Humlen nabohøring (PDF). Hvis du har kommentarer til udkastet, så skriv gerne i nedenstående kommentarfelt.

Såfremt der er interesse herfor vil der blive afholdt beboermøde for de berørte naboer d. 10. januar, kl. 19.30 i beboerhuset. Tilmelding skal ske via e-mail til jens@humleby.dk med angivelse af navn og adresse – senest d. 5. januar.

Jens Lauritsen
Pva. Bestyrelsen for Husejerforeningen Humleby

Abonnér
Giv mig besked

3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene Falgaard Eplov
6 år siden

Hej Jens
Også jeg vil gerne sige tak for det store arbejde, du gør i forbindelse med Carlsberg-byggeriet. Jeg vil med denne kommentar blot lige sige at jeg er enig i Anne og Svens betragtninger ved udkastet til høringssvaret.
Vh
Lene
Kü 15

Sven Dohmann
6 år siden

Hej Jens,
Tak for det store arbejde omkring Carlsbergbyggeriet.

Med hensyn til placering af boldbane og legeplads er vi ikke enige i Husejerforeningens udkast til brev til Teknik- og Miljøforvaltningen, som blev omdelt i sidste uge.

Vi mener ikke, at placering af boldbanen op mod Küchlersgade skulle give færre støjgener for Humlebys beboere, end hvis den placeres op mod Jerichausgade. Det er rigtigt, som Husejerforeningen skriver, at placering ved Jerichausgade også vil give støj for beboerne i de kommende rækkehuse, men Husejerforeningen bør vel først og fremmest fokusere på Humlebys beboeres interesser.

Med hensyn til trafikstøj vil Jerichausgade ganske rigtigt være berørt af trafikstøj fra Ny Carlsbergvej, mens Küchlersgade vil være præget af trafikstøj fra den noget mere trafikerede Vesterfælledvej. Hvad er værst? Det kan vel være svært at afgøre….

Når alt kommer til alt drejer denne diskussion sig vel om, at vi alle – både i Jerichausgade og Küchlersgade – helst er fri for at have et boldbur lige i baghaven med de gener der følger med.

Vi ser frem til en god diskussion på mødet på tirsdag.

Mvh Anne & Sven, KU23

Deborah
6 år siden

Tak Jens. Er taknemmelig for udkastet!
Deborah J43

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x