Solceller på Humleby tage?

Vedr. solceller på Humlebys gårdside

Spørgsmålet er aktuelt for flere beboere og har været drøftet med Københavns Kommune, som administrerer lokalplanen. Der er bestemmelser for tagets udforming, men der er anført i lokalplanens § 6 stk. 15 ” Udvendig installationer til vedvarende energi, som f.eks. solfangere, kan efter Magistratens nærmere godkendelse tillades mod gårdsiden, hvis de respekterer byggeforeningshusenes ydre fremtræden ”

Der udvikles til stadighed nyere solfangere og solceller, nogle angives at kunne tilpasses tagfladerne. Under alle omstændigheder skal der søges om tilladelse hos Københavns Kommune Center for Bydesign. Jeg tror en tilladelse vil være afhængig af udformningen, så det er en god idé at tegne eller beskrive solcellerne og indbygningen.

Hilsen Husejerforeningen v/ Christian Duch

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x