Varsling om spuns

Vi har modtaget nedenstående fra Carlsberg Byen

Kære nabo

København 16.11.2018

I forbindelse med udviklingen af Carlsberg Byen og byggeriet imellem Bohrsgade, Flaskegade og Pasteursvej (se illustration) skal vi i gang med at ramme spuns.

Vi skal derfor varsle vore tilstødende grundejere om, at vi har planlagt at påbegynde arbejdet med ramning af spunsvægge mandag d.3. december.

Arbejdet foregår i perioden 3. december 2018 – 1. marts 2019 og følger Københavns Kommunes Bygge- og Anlægsforskrift. Det betyder, at arbejdet bliver udført på hverdage i tidsrummet mellem kl. 8.00-17.00

En spunsvæg består af stålprofiler, der nedbringes ved ramning. Dette arbejde kan virke støjende og til tider frembringe vibrationer i området. Vi beklager de gener det måtte medføre, og håber på jeres forståelse.

Varslingen om dette arbejde sker efter bestemmelserne i Byggelovens § 12, hvorefter en entreprenør, der udfører arbejder i jorden, som kan medføre en risiko for tilstødende ejendomme, hvis disse måtte have defekte eller utilstrækkelige fundamenter, skal give vedkommende bygningsejere mulighed for at træffe de fornødne foranstaltninger.

I samme forbindelse vil der blive placeret vibrationsmålere på udvalgte bygninger i området omkring byggeriet.

Varslet skal gives med en frist på 14 dage.

Skulle I have spørgsmål, er I velkommen til at kontakte Carlsberg Byen på nabo@carlsbergbyen.dk.

Venlig hilsen
Totalentreprenøren ZÜBLIN

Læs den fulde meddelelse her.