Flyttedag for hegnet for enden af Carstensgade

Modtaget fra Carlsberg Byen:

Carlsberg Byen er nu nået til at skulle påbegynde etableringen af byrum i området omkring Carstensgade.

I den forbindelse skal hegnet for enden af Carstensgade som planlagt holde flyttedag. Vi har ventet længst muligt med denne flytning, men nu er vi nået dertil, at det er nødvendigt.

I første omgang vil hegnet blive nedtaget, og der vil blive etableret byggepladshegn længere mod øst, så entreprenører kan færdiggøre byrummet. Byggepladshegnet skal sikre, at der ikke er adgang til byggepladsen, før projektet afleveres til september.

Vi håber på jeres forståelse og ser frem til at kunne give et dejligt byrum videre til lokalområdet. Hegn mellem jeres haver og byrummet, vil ikke blive ændret.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Juni Arnfast
4 år siden

Kære Carlsberg,
Dejligt at få besked om forestående hegnsarbejde, mindre dejligt at konstatere, at heres gravko har været for tæt på vores have. Der er over en strækning på ca 2 m gravet 10-15 cm ind i vores have, én af de roser, som står på vores side af hegnet har fået blotlagt sin rod og er nu gået ud. Andre klatreplanter i hegnet gisper efter vejret, fordi der er gravet kraftigt af på jers side uden hensyntagen til eksisterende beplantning i skel.
Hvordan har I tænkt jer at udbedre og forebygge gentagelser af den art?
Hilsen Juni, F6

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x