Emilie Melchior er død


Familien oplyser, at bisættelsen finder sted fra Nordre kapel Vestre Kirkegård onsdag d. 20 april kl. 14.00


En af Humlebys markante skikkelser, Emilie Melchior fra Carstensgade 23, er pludseligt død, dagen før sin 76 års fødselsdag i tirsdags.

Hun var uddannet jordemoder, men brugte de sidste mange år på at være parterapeut, med speciale i efterfødselsreaktioner. De gravide ville hun dog ikke undvære, så to gange om ugen underviste hun i Frederiksberg Svømmehal på kurset ’Gravidivand’. På det seneste var hun dog blevet jordemoder igen: Hun var frivillig i Røde Kors’ sundhedsklinik for flygtninge, et job hun var tindrende glad for. Hun har også skrevet flere bøger: I 1994 udkom ’Veje til den gode fødsel’ og ’Velkommen, om at møde det nyfødte barn’, som blev til en meget rost video. I 2009 udkom ’Parforhold – intimitet i hverdagen’, der handler om den svære kunst at holde et forhold levende.

Levende var hun selv, energisk, klog og nysgerrig. I Humleby deltog hun i det sociale liv, spiste i mandagsklubben Farinelli, gik til de fleste arrangementer i Torsdagsbaren og var en aktiv kraft i gadefesterne. Hun havde masser af venner både i og uden for Humleby.

Hun vil blive savnet.

Edel, Lu 8