Nyt om affaldsordning i Humleby

Bestyrelsen har haft møde med et par af Københavns kommunes medarbejdere i  Affald og Miljø.

Bestyrelsen fremførte nogle løsningsforslag til placering af containere til pap, plast og metal. Det var et konstruktivt møde og der blev lyttet til os. Politisk er det godkendt, at hvor pladsen er trang for renovationsbiler, må man se på andre muligheder end containere opstillet til hver enkelt matrikel.

Affald og miljø vil som udgangspunkt reorganisere aviscontainerne ved Carstensgades og Küchlersgades udmunding ved Vesterfælledvej. Vi kan se frem til, at nogle af aviscontainerne vil blive skiftet ud med containere til henholdsvis metal, hård plast og småt pap.

Da Københavns kommune skifter skraldefirma 1. maj 2016 vil ændringen først træde i kraft til den tid. Fremtidigt kan der også være mulighed for at etablere 1 nærgenbrugsstation eller 2 i forbindelse med vores nabos nybyggeri.

Primo 2016 får alle matrikler en mindre rød plastboks til indsamling af farligt affald, som kan være diverse batterier, maling, opløsningsmidler, spraydåser, kemikalieholdige væsker, elsparepærer og mindre elektronik – eksempelvis mobiltelefoner og elkedler. Den røde boks er ikke større end du kan have den i din kælder til udsætning på gaden til tømning, som vil ske hvert kvartal.

Inger

Husejerforeningens bestyrelse

Comments are closed.