Ny Police for Husforsikring

Som tidligere orienteret har vi været nødt til at skifte forsikringsselskab grundet en varslet voldsom prisstigning fra Gjensidige.

Nu har vi så fået den nye police fra Danske Forsikring i samarbejde med Topdanmark. Den kan også findes på Humlebys hjemmeside under husforsikring.

Der er et par ting man skal være opmærksom på som er ændret i forhold den til tidligere forsikring. Selvrisikoen er lidt højere. De mange individuelle forbehold er for en stor dels vedkommende slettet og erstattet af mere generelle forbehold. Det anbefales at man gennemser den nye police og orienterer sig om især forbeholdene vedrørende svamp og insektskade samt skybrudsskader.

Særligt for skybrud gælder det at skader forårsaget af vandindtrængen gennem lavt siddende kældervindue ikke er dækket hvis kældervinduet ikke er beskyttet af en opkant på min 10 cm.

I forbindelse med tegningen af forsikringen er husene også blevet gået igennem med henblik på at vurdere hvilke huse der  er omfattet af det generelle forbehold mod svampe og insektskade i tagkonstruktioner. Dette forventes at ville føre til en opdatering af policen, som vi også vil orientere om via hjemmesiden.