Vedr. skader efter stormen d. 5. december

Så var der igen storm over Danmark og heller ikke denne gang gik Humleby fri.

Er der i forbindelse med stormen d. 5. december sket skader på dit hus – f.eks. skader på taget – skal du være opmærksom på, at dette er dækket af vores fælles husforsikring.

Da der er tale om en skade, der omfatter flere husstande, beder Gjensidige os om at opgøre alle de individuelle husskader under een skadesanmeldelse. Skaden er allerede oprettet og har fået skadenummer 3366973-43.

For at få lavet skaderne smidigt og hurtigt beder bestyrelsen om at den enkelte husejer der har konstateret skader på sit hus tager kontakt til Gjensidige og anmelder skaden på telefon 77 32 54 69. Herefter tager husejer kontakt til håndværker for at træffe aftale om udbedring. Bestyrelsen har truffet aftale med Gjensidige om at benytte Byggeselskabet Maj ved Bjarne Ørbekker (telefon 40 51 09 83). Det er aftalt, at han inden udbedring selv indhenter godkendelse fra Gjensidige baseret på et overslag over omkostningen. Byggeselskabet Maj fakturerer herefter Gjensidige direkte.

Det er vigtigt, at ingen dækningsberettiget udbedring foretages uden Gjensidiges forhåndsgodkendelse.

Desuden beder vi om, at man meddeler til bestyrelsen via e-mail forsikring@humleby.dk, at skaden er anmeldt, så vi har et overblik.