Carlsberg inviterer til møde vedr. Idrætshallen og “Haven”

Nedenstående er modtaget fra Carlsberg:

På Carlsberg er en Idrætshal og i tilknytning hertil en Café/Restaurant. Stedet ligger tæt på Humleby, som også bruger hallen aktivt i form af flere idrætsgrupper.

Hidtil har Carlsbergs ansatte gennem en halbestyrelse stået i spidsen for brugen af Idrætshallen. Café området har i de sidste tre år været drevet af forpagter Kevin Bendix i form af ’Haven’.

Carlsberg har igangsat en proces, hvor brugen af hallen kortlægges med henblik på at optimere stedet både i forhold til stand og faktiske indhold. Der gennemføres derfor dialogmøder med nuværende brugere af bygningen, hvor Humleby betragtes som en vigtig ekstern interessent.

Carlsberg inviterer derfor Humlebys beboere og brugere af Idrætshallen og ’Haven’ til dialogmøde tirsdag 3. december kl. 17.00-18.00 i Humlebys beboerhus, hvor vi sammen vender Carlsbergs tanker om den fremtidige brug af hallen med fokus på humlebys ønsker, behov, refleksioner samt forhold til ’Haven’.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x