Parkeringslicens til Carlsberg – frist 15. december

Så er det blevet tid til at forny parkeringskortene til p-pladserne på Carlsberg.

Husejerforeningen har sammen med Carlsberg og Europark aftalt, at beboer i Humleby kan parkere på Carlsberg ved at købe et parkeringskort. Kortet giver adgang til at parkere et hvilket som helst sted på Carlsberg i 2013 for kr. 705 – mindre en én parkeringsbøde. Kortet er ikke knyttet til en bestemt plads, eller til en bestemt bil, dvs. flere kan dele et kort.

Sidste år benyttede 105 beboere sig af at kunne parkere på Carlsberg. Beboere der ønsker at være med kan benytte denne helt enkle procedure:

Inden d. 15. december – absolut sidste frist! betaler man kr. 705 til konto 7681-0001254770 i Alm Brand Bank anført: gade, nummer, samt navn i den rækkefølge(!), og intet andet: (Eks: JE 36 NN).

Samtidig sender man en email til morten-eriksen@hotmail.com, hvor man skriver, at man har betalt pengene. I slutningen af december vil man få sit p-kort gældende fra nytårsnat 2013 og året ud.

Spørgsmål kan sendes til samme e-mail. Der kan ikke købes for et halvt år, der kan ikke købes senere end 15. december.

Venlig hilsen
Parkeringsudvalget

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
morten eriksen
8 år siden

Alle parkeringskort gældende for 2013 er nu omdelt.

Tilsyneladende har en del beboere overset indbetalingsfristen den 15. december 2012.

1. opsamlingsheat er afviklet og hvis du stadig har ønsker om et kort, så indbetal snarest på kontoen i Alm. Brand Bank senest den 20. januar 2013.

De bedste nytårshilsener
Parkeringsudvalget

christina lykke
8 år siden

hej Parkeringsudvalg,

Vi er stadig “nye” i humlebyen og jeg vidste ikke at oplysning omkring fornyelse af kort skulle findes på hjemmesiden. Vi er virkelig presset uden kort – er det ingen mulighed for at gøre noget nu for at få fat i en parkeringskort? jeg håber sådan i kan hjælpe

Freundsgade 17

Mvh Lykke

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x