Klager over Stranden

Liv på Carlsberg er en god ting, men liv i gaderne og i haverne i Humleby er også en god ting.

Husejerforeningen har modtaget en del klager over høj musik fra morgen til aften på Stranden her i weekenden. Vi og andre beboer har haft fat i dem flere gange, og de lover bod og bedring, nye højtalere og en skærmvæg ned mod Humleby, Stranden er sjovt initiativ, men placeringen på et højt sted er temmelig uheldigt, så vi har aftalt møde med Carlsberg, hvor vi vil drøfte situationen også i forhold til støj fra kommende byggerier etc. Bestyrelsen oplever, at Carlsberg er meget interesseret i at bevare dialogen med Humleby og få løst problemerne. Håber vi også får løst problemerne ift. “Stranden” i weekenden.

vh Bestyrelsen

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x