Lidt mindre graffiti i Humleby

På Husejerforeningens generalforsamling den 14. marts d.å. blev det besluttet, at bestyrelsen undersøger og afprøver mulighed for professionel fjernelse af graffiti i kvarteret.

Efter anbefaling fra Komponistkvarteret ved Lyngbyvej har vi indgået en foreløbig 1-årig aftale med RengøringsAgenterne om at fjerne graffiti fra facader og voksbehandle udsatte facader (se tegning) direkte ud til vej i Humleby. 

RengøringsAgenterne starter op i Humleby sidst i juni måned. De har erfaring med fredede ejendomme og går forsigtigt til værks. For at få et rimeligt budget er det en forudsætning, at den enkelte husejer står for eventuel reparation og vinduesvask skulle noget puds eller fuge gå af under afrensning – eller et vindue få et skyl rensevand.

Husejerforeningen afholder udgifterne til afrensning af graffiti og behandling med voks men tager ikke ansvar for eventuelle følgeskader. Se den fulde aftale her. Såfremt en husejer ikke ønsker behandlingen foretaget skal dette meddeles Christoffer Jensen EMG6 senest d. 15. juni på christoffer@jensen.net

Rødt markerede facader renses efter behov. Gult markerede facader voksbehandles så evt. ny rensning bliver lettere og renses efter behov.