Status på gaderumsudvalget – nyt møde d. 12. oktober i Beboerhuset

Skal der være flere lege- og opholdsområder i Humleby? Færre parkeringspladser? Bedre parkeringsforhold for cykler? Og hvordan med el-bilerne?

Som det nok vil være mange bekendt, blev der på den seneste ordinære generalforsamling i marts 2022 vedtaget et forslag om, at Husejerforeningen nedsætter et nyt og bredere gaderumsudvalg med repræsentanter fra alle gader. Formålet med udvalget er at kigge på en samlet plan for Humlebys gaderum.
 
Status på arbejdet i gaderumsudvalget er, at der inden sommerferien blev afholdt et opstartsmøde i Beboerhuset i starten af juni måned, hvor interessen for at deltage i udvalgets arbejde – i hvert fald bedømt på det yderst sparsomme fremmøde – desværre var begrænset. Aktuelt har kun Vesterfælledvej, Freundsgade, Lundbyesgade og nedre Carstensgade  indmeldt en repræsentant til gaderumsudvalget.
 
Der er fortsat mulighed for at engagere sig i gaderumsudvalget, da vi afholder endnu et møde i Beboerhuset onsdag den 12. oktober 2022 kl. 19.30.
 
Hermed en opfordring til at deltage i mødet og bidrage til udvalget, da et bredere engagement i arbejdet er en forudsætning for at udvalget videreføres. Vi håber derfor på at se mange flere ansigter til næste møde. Vel mødt!
 
/Gaderumsudvalget