Nedrivning af den gamle værkstedsbygning

Vi har modtaget nedenstående fra Carlsberg Byen:

Kære nabo

Vi henvender os til jer, da vi vil orientere jer om næste led i udviklingen af Carlsberg Byen, navnligt i jeres nærområde.

Den 20. januar indledes nedrivningsarbejdet af den tidligere værkstedsbygning, som ligger ud mod Vesterfælledvej (se kort). Første etape er, at bygningen vil blive miljøsaneret og materialer kørt bort til depot eller genanvendelse, hvorefter den reelle nedrivning går i gang.
Samlet set vil det have en varighed på ca. 2,5 måned, og vi forventer at være færdige ved udgangen af marts.

Arbejdsperiode og -tider

Arbejdet følger Københavns Kommunes Bygge- og Anlægsforskrift, hvilket vil sige, at arbejdet kun finder sted ml. kl. 7-19 på hverdage og kl. 8-17 på lørdage, og vi bestræber os på at gøre arbejdet så smertefrit for jer som overhovedet muligt, men støj kan desværre ikke undgås.

Vi håber, at I vil udvise forståelse for den støj, som nedrivningsarbejdet vil generere i den ovennævnte periode. Hvis I har nogle spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte os ved at skrive til nedenstående mail: nabo@carlsbergbyen.dk

Med venlig hilsen Carlsberg Byen P/S

Flere detaljer findes i denne PDF: Varsling omkring nedrivningsarbejde, januar 2017

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x