Varsling om spunsearbejde på Bohrs Gade

Vi har modtaget nedenstående fra Carlsberg Byen:

Kære nabo

I forbindelse med udviklingen af området som er markeret på kortet nedenfor, skal vi i gang med at ramme spuns. At ramme spuns betyder, at der bankes jernpæle ned i grunden for at sikre afstivning af udgravningen for på den måde at holde på jorden. Vi starter arbejdet mandag den 3. oktober og forventer at være færdige mandag den 24. oktober. Arbejdet følger Københavns Kommunes Bygge- og Anlægsforskrift, og vi bestræber os på at gøre arbejdet så smertefrit for naboer som overhovedet muligt, men støj kan desværre ikke undgås. Der kan desuden forekomme rystelser, når vi gennemfører spunsearbejdet, men vi gør naturligvis vores bedste for at minimere eventuelle gener. For at kunne registrere og vurdere mulige rystelser, opsætter vi vibrationsmålere omkring entreprenørens arbejdssteder, så vi løbende kan vurdere, om der skal foretages ændringer i forhold til arbejdsmetoder med henblik på at begrænse rystelserne mest muligt.

Vi håber på jeres forståelse, og hvis I har spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte os på nabo@carlsbergbyen.dk

Med venlig hilsen
Carlsberg Byen P/S

capture1

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x