Københavner spuns i Carlsberg Byen

Det lyder festligt, lokalt og farverigt. Det er dog en anelse mere prosaisk end som så:

Vi har modtaget dette fra Carlsberg Byen:

Hermed en orientering om, at Carlsberg Byen fra mandag og forventeligt fire- fem dage frem udfører såkaldt ”Københavner-spuns” nær jer. Det er dog en anden form for spuns, end den I har oplevet tidligere, idet den er langt fra så støjende, bl.a. fordi det kun er profiler, og ikke hele jernplader, man slår ned. Arbejder udføres i det nordvestlige hjørne (op mod Halmlageret), så det er ikke lige umiddelbart uden for Humleby, men da det er et andet støjmønster end det, I oplever p.t, får du hermed dette til orientering og eventuel videreformidling.

 

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x