Købe eller leje et hus?

Alle huse i Humleby er ejerboliger. Dog er enkelte huse delt op i små private andelsforeninger. Humleby’s huse forhandles typisk hos ejendomsmæglere. Privat udlejning forekommer – og man kommer lettest i kontakt med Humleby’s husejere ved at annoncere i vort blad Nabo. Vi har også et lille glasskab ved beboerhuset Carstensgade/Ernst Meyers Gade, hvor man kan annoncere (det koster et mindre beløb). Det fremgår af opslag i glasskabet, hvordan man får sin annonce sat op.

Hos Boliga kan man se de huse, der er til salg for tiden via ejendomsmæglere.

Man kan også efterlyse en bolig via nedenstående kommentarfelt.

Held og lykke med søgningen.

254 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Rosa Walther-Larsen
7 måneder siden

Kære beboer i humlebyen,
Vi er et kæreste par der leder efter en lejelejlighed/andelslejlighed. Vi er blevet virkelig vilde med humlebyen og det gode fælleskab og hyggelige trygge miljø der er stadig tæt på byen.
Vi er Rosa som arbejder som marketing koordinator og Magnus som er ved at uddanne sig til ambulance behandler. Vi er to smilende, snaksagelige og sociale mennesker, med en god stabil indtægt og begge ikke rygere.
Vi starter gerne småt og en etage vil være nok til os, så tøv endelig ikke med at kontakte os det meste har vores interesse(Vi har dog ikke råd til at købe andet en andels ude ved jer).
I må endelig kontakte os hvis i har lyst til at vide mere om os. Telf:30891896 og e-mail:Rosa.wl123@gmail.com.

Bedste hilsner fra Rosa og Magnus

1 41 42 43
254
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x