Købe eller leje et hus?

Alle huse i Humleby er ejerboliger. Dog er enkelte huse delt op i små private andelsforeninger. Humleby’s huse forhandles typisk hos ejendomsmæglere. Privat udlejning forekommer – og man kommer lettest i kontakt med Humleby’s husejere ved at annoncere i vort blad Nabo. Vi har også et lille glasskab ved beboerhuset Carstensgade/Ernst Meyers Gade, hvor man kan annoncere (det koster et mindre beløb). Det fremgår af opslag i glasskabet, hvordan man får sin annonce sat op.

Hos Boliga kan man se de huse, der er til salg for tiden via ejendomsmæglere.

Man kan også efterlyse en bolig via nedenstående kommentarfelt.

Held og lykke med søgningen.

254 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Oda Monsen
5 måneder siden

Hej alle Humlebyboere, Vi er et norsk par på 26 og 28 år, som ønsker at leje et sted å bo i Humleby fra juni med 2-3 værelser. Jeg tager en kandidat på CBS, og arbejder som researcher i et rekrutteringsfirma. Fillip starter på sin kandidatuddannelse til efteråret, og er uddannet børnehavelærer. Vi er rolige og stabile lejere, og har gode referencer fra tidligere lejemål, hvis dette er ønskeligt. Lyder dette interessant for dig, kan I skrive til monsenoda@gmail.com eller ringe på 93888649, så vi kan snakke mere. Med venlig hilsen Oda og Fillip

Last edited 5 måneder siden by Oda Monsen
Malene Blaaberg
7 måneder siden

Efter at have boet 20 år i London har jeg nu fået arbejde i København som redaktør/oversætter, så jeg mangler et hyggeligt sted at bo. Jeg boede på pensionat i Humleby for et par år siden, og jeg faldt pladask for området – det minder mig lidt om England – og der lyder til at være et godt fællesskab. Jeg er interesseret i enten at leje en lejlighed eller købe en andelsbolig. Mange hilsner fra Malene.

Last edited 7 måneder siden by Malene Blaaberg
Frederik Mørkeberg
1 år siden

Helt hus til salg i Humleby – se nedenfor. På den midterste gade og midt på…

https://www.lilienhoff.dk/liebhaver/60000268/bissensgade-11-humleby-1773-koebenhavn-v/

lillian lykke andersen
1 år siden

Kære beboere i Humleby. Jeg går i flyttetanker og er meget interesseret i at købe et hus (evt. 1 etage) i Humleby. Har tidligere boet i gode fællesskaber og efter et år i selskab (corona) med primært mig selv, længes jeg efter dagligt fællesskab med gode naboer. Min norske kæreste bor i Bergen, men er af og til i København. Jeg har arbejdet som journalist (sundhedsjournalistik) det meste af mit erhvervsaktive liv. Nu skriver jeg på en bog og arbejder som frivillig på Børnetelefonen i Børns Vilkår.
Skulle jeg være så heldig . . . kan jeg kontaktes på lillian.lykke.andersen@gmail.com eller 40922209.

Jens Mattias Clausen
1 år siden

Kære Humlebyboere,

I bor et dejligt sted. Men skulle I alligevel gå med tanker om at flytte, så håber vi, at I vil overveje at kontakte os. Vi er en familie på tre; Thilde, Jens og Edith på 4 måneder.

Det er både Humlebys spændende historie, der trækker, og selvfølgelig også det unikke fællesskab, som vi gerne vil bidrage til. Thilde har gennem livet været engageret i frivilligt arbejde og de senere år også som tillidsvalgt i sin fagforening. Jens har primært arbejdet med klimapolitik, både internationalt og nationalt.

Skulle I ønske at kontakte os, kan I skrive til jmk.clausen@gmail.com eller ringe på 60131748, så vil vi også meget gerne fortælle mere om, hvem vi er.

Bedste hilsner fra Edith, Thilde og Jens

254
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x