Købe eller leje et hus?

Alle huse i Humleby er ejerboliger. Dog er enkelte huse delt op i små private andelsforeninger. Humleby’s huse forhandles typisk hos ejendomsmæglere. Privat udlejning forekommer – og man kommer lettest i kontakt med Humleby’s husejere ved at annoncere i vort blad Nabo. Vi har også et lille glasskab ved beboerhuset Carstensgade/Ernst Meyers Gade, hvor man kan annoncere (det koster et mindre beløb). Det fremgår af opslag i glasskabet, hvordan man får sin annonce sat op.

Hos Boliga kan man se de huse, der er til salg for tiden via ejendomsmæglere.

Man kan også efterlyse en bolig via nedenstående kommentarfelt.

Held og lykke med søgningen.

Abonnér
Giv mig besked

255 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Thor Larsen
10 år siden

NU skal vi flytte til København!
Vi bor pt. i Århus, hvor jeg er folkeskolelærer. Min brasilianske kone har dog fået arbejde i København ved det tidligere Danisco. Hun starter 1. januar, og vi skal derfor skynde os at finde et sted at bo her i november. Vi er 38 og 40 år og har en datter på knap 1 år.
Vi har været i København flere gange for at finde det bedste sted, og valget er klart: HUMLEBY
Vi går derfor målrettet efter det. Gerne køb af et helt hus.

Med humlig hilsen
Geovana, Isabella og Lars

mobil 28996064
mail : lars.thor@gmail.com

Tinella Skov Nielsen
10 år siden

BYTTE – haves rækkehus/gårdhavehus på 88 km2 med samme størrelse have med skur og overdækket terrasse, beliggende i Hvidovre 10 min. til Kbh.. Indh. stue, spiseforstue i åben forbindelse med køkken, 1 stort værelse og 2 mindre værelser, entre, bryggers med vaskemaskine og badeværelse med karbad, huset fremstår ny istandsat og er beliggende i rolige grønne omgivelser med dyretilladelse, tæt til skov, strand og ikke mindst volden med løsgående får,gadekær, gårde med heste hvor vi har hest opstaldet og box der evt. kan overtages, billig husleje.
Ønskes min. 2 etager i byggeforeningshus leje eller andel af mor og datter.
Venlig hilsen
Celine Sofia & Tinella

Pernille Ørskov Bengtsson
11 år siden

Ikke overraskende finder vi også Humlebyen utrolig charmerende og ser det som et ideelt sted for vores børn at vokse op. Går du derfor i salgstanker, så kontakt os endelig. Vi er også interesserede i at høre om evt. lejemuligheder eller andele.
På forhånd tak
Pernille Ørskov Bengtsson

Flemming Meineche
11 år siden

Kære Humleby

Vi mangler et sted at bo og har længe haft kigget på Humlebyen. Der synes ikke at være noget til salg nogle steder lige nu, men måske ved at skrive et indlæg her kommer der noget.

Vi er en familie med to børn bosiddende på Frederiksberg. Overvejer du at flytte så ring til os. Alt har interesse.

Hilsen

Flemming Meineche
Tel 29448912

Eva Elisabeth Østergaard Jensen
11 år siden

Jeg er opvokset i Humleby, men flyttede som 14-årig og har siden længtes mod min barndomsgader. Nu er jeg lige ved at fylde 23 år, studerer Journalistik på RUC, og drømmer om at flytte tilbage til Humlebyens smalle gader. Jeg savner den årlige Humlebyfest, børn, der løber fra hus til hus, sommersolen i de små haver, naboer på cykler over vejbombene, elefantporten, duften af nybrygget øl, jeg savner endda lyden af Vesterfælledvej.
Jeg vil gerne leje en etage i et hus, hvor jeg kan bo med min Kultur-Sprogmøde studerende veninde. Vi er begge ikke-rygere, og vi bruger mere tid på at lave god mad end at feste.
Ring eller skriv til:
evaelisabeth9@hotmail.com
61164658

Mange hilsner
Eva

255
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x