Ny gennemkørselsvej i Carlsberg Byen

Vi har modtaget nedenstående fra Carlsberg Byen:

NY GENNEMKØRSELSVEJ I CARLSBERG BYEN

NABOINFORMATION, 3. DECEMBER 2015
Kære nabo

Vi er ved at omlægge Carlsberg Byens forsyningsnet til eksterne leverandører, og vi er nu nået til næste etape, som vedrører den del af Pasteursvej, der ligger mellem Bohrs Gade og J.C. Jacobsens Gade.

På nuværende tidspunkt er vi i gang med at fjerne asfalt på den ene side af ovennævnte strækning, og det betyder, at du det næste halve år fortsat kan køre igennem Carlsberg Byen via Pasteursvej, men via én åben vejbane, som er lysreguleret.

Bohrs Gade er lukket
I forlængelse med arbejdet på Pasteursvej mellem J.C. Jacobsens Gade og Bohrs Gade er sidstnævnte blevet lukket helt for gennemkørsel. Derfor er det ikke længere muligt, at køre denne vej ind til Carlsberg Hovedkontor, institutionen “Bag Elefanterne” og Det Grå Hus. Du skal derimod benytte den nyåbnede del af Pasteursvej, som ligger mellem J.C. Jacobsens Gade og Ny Carlsberg Vej, som markeret på kortet herunder.

Trafikforholdene i Carlsberg Byen
Kortet ovenfor illustrerer, hvilke gennemkørselsveje du kan benytte i Carlsberg Byen frem til maj 2016.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os pånabo@carlsbergbyen.dk , så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Med venlig hilsen
Carlsberg Byen P/S

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x