Købe eller leje et hus?

Alle huse i Humleby er ejerboliger. Dog er enkelte huse delt op i små private andelsforeninger. Humleby’s huse forhandles typisk hos ejendomsmæglere. Privat udlejning forekommer – og man kommer lettest i kontakt med Humleby’s husejere ved at annoncere i vort blad Nabo. Vi har også et lille glasskab ved beboerhuset Carstensgade/Ernst Meyers Gade, hvor man kan annoncere (det koster et mindre beløb). Det fremgår af opslag i glasskabet, hvordan man får sin annonce sat op.

Hos Boliga kan man se de huse, der er til salg for tiden via ejendomsmæglere.

Man kan også efterlyse en bolig via nedenstående kommentarfelt.

Held og lykke med søgningen.

246 kommentarer til “Købe eller leje et hus?”

 1. Kære alle jer.

  Vi er en familie på fire, som bor i en andel på Vesterfælledvej. Vi er så heldige at udsigten fra vores franske altan i stuen er humlebyens smukke patinerede tegl! Vi kan ikke længere blive tilfredse med blot udsigten, da det nu er blevet en drøm at blive en del af humlebyen og den energi man tydeligt mærker, når man går rundt i humlebyens nabolag.

  Hvis i går rundt med salgstanker, står vi med krydsede fingre og håber på en mail fra jer.

  Kærligst
  Johan, Kristina, Noelle og Marley

  Mail: kristina@lajolie.dk

  Svar
 2. Hej, Vi er en familie på Oscar, 2 år, Sebastian, 4 år og Simon og Charlotte, der er forældrene. I 10 år har vi boet i først Zürich, så Bangkok og nu i Tel Aviv. Næste år vender vi tilbage til København og vil gerne blive en del af det gode naboskab hos jer. Skriv venligst til Charlottepriesjensen@gmail.com

  Svar
 3. Hej,

  Vi er en familie på 4 – der drømmer at bo i Humlebyen.

  Vi flyttede for 3 år siden til fra vores andel på Vesterbro til Carlsbergbyen, men har fundet ud af at det at bo ved siden af Humleby ikke er det samme som at bo i Humleby.
  Så vi vil meget gerne skifte vores gulvvarme og elevator ud med trapper og hjerterum og være en del af det fællesskab i har <3

  Så hvis du/i går med tanker om at sælge, så skriv os på : Louisekampmann@gmail.com

  De bedste hilsner
  Jakob og Louise ( og Rosa og Karla)

  Svar

Skriv en kommentar