Købe eller leje et hus?

Alle huse i Humleby er ejerboliger. Dog er enkelte huse delt op i små private andelsforeninger. Humleby’s huse forhandles typisk hos ejendomsmæglere. Privat udlejning forekommer – og man kommer lettest i kontakt med Humleby’s husejere ved at annoncere i vort blad Nabo. Vi har også et lille glasskab ved beboerhuset Carstensgade/Ernst Meyers Gade, hvor man kan annoncere (det koster et mindre beløb). Det fremgår af opslag i glasskabet, hvordan man får sin annonce sat op.

Hos Boliga kan man se de huse, der er til salg for tiden via ejendomsmæglere.

Man kan også efterlyse en bolig via nedenstående kommentarfelt.

Held og lykke med søgningen.

232 kommentarer til “Købe eller leje et hus?”

 1. Kære Humleby.

  Vi er et par der sammen med vores 2 døtre søger et hus eller et halvt til leje i Humlebyen.
  Lidt om os :
  Min kæreste Tine (40 år) er til dagligt rekvisitør på forskellige Teater-scener i København. Jeg, Anders er Filmfotograf og arbejder til dagligt med reklamefilm, dokumentarfilm og spillefilm. Vi er begge to kreative sociale mennesker der elsker godt naboskab. Vores 2 børn, Kaya på 5 år og Alberte på 1 år, de går begge to i institutionen Columbus, der ligger ret tæt på Humlebyen. Et rigtigt dejligt sted som vi varmt kan anbefale.

  Hvis der skulle blive noget ledigt, hører vi rigtig gerne fra jer.
  Tlf. : 28603059 eller 29929799
  Kærlig hilsen Tine & Anders.

  Svar
 2. Kære Humleby-beboere,

  Vi er et par som søger bolig til leje i jeres dejlige fællesskab.

  Darya er 23 år gammel og er lige blevet færdiguddannet som bioteknolog.
  Jeppe er 26 år gammel og læser fødevarevidenskab og regner med at færdiggøre sin uddannelse inden for det næste halve år.

  Vi er et meget stille og roligt par, ofte underholdt af diverse små projekter vi sætter i gang, som at hækle, male, snitte og lave god mad. Vi elsker også at være i naturen, rejse og bruge tid sammen med vores venner.

  Vi passer på vores omgivelser og betaler altid til tiden.
  Hvis vi lyder som gode kandidater til at bo til leje hos en af jer, vil vi meget gerne høre fra jer på 60 80 42 57 eller DashaTr@hotmail.com

  Svar
 3. Vores lille andelsforening/bofælleskab i Humleby søger pr. 1.1.2020 en ny lejer for et år med mulighed for evt. forlængelse .

  Huset består af 3 selvstændige lejligheder på 63kvm med eget køkken og toilet og en fælles kælder med badeværelse, vaskerum, tørrerum og værksted. Dertil lille fælles forhave og gård og en hel masse søde naboer.

  Vi bor tæt, der er lydt mellem etagerne, og vi værdsætter ro og hensyntagen. Ikke egnet til familie eller samlevende par. Nuværende beboere er på henholdsvis stuetage og 2. sal er K(73) og M(47). Ideel lejer er rolig M/K 35-55 med lyst til et vist fælleskab.

  Skriv lidt om, hvem du er, og vi kontakter dig snarest.

  Mvh.
  Esther Gamborg estherhumleby@mail.dk
  Renaud Houver rhouver@gmail.com

  Svar
 4. Kære Humleby-beboere
  Vi drømmer om at flytte til Humleby med vores fire børn i alderen 7 til 12 år. Vi har to gode Vesterbro-lejligheder, der eventuelt kan indgå i handlen:
  – 104 kvm andel i den hyggelige forening Skydebanehus
  – 128 kvm ejer på hjørnet af Sdr Boulevard/Absalonsgade
  Kontakt os meget gerne på 22434366, hvis det kunne have interesse.
  Mvh Astrid og Asbjørn

  Svar

Skriv en kommentar