Købe eller leje et hus?

Alle huse i Humleby er ejerboliger. Dog er enkelte huse delt op i små private andelsforeninger. Humleby’s huse forhandles typisk hos ejendomsmæglere. Privat udlejning forekommer – og man kommer lettest i kontakt med Humleby’s husejere ved at annoncere i vort blad Nabo. Vi har også et lille glasskab ved beboerhuset Carstensgade/Ernst Meyers Gade, hvor man kan annoncere (det koster et mindre beløb). Det fremgår af opslag i glasskabet, hvordan man får sin annonce sat op.

Hos Boliga kan man se de huse, der er til salg for tiden via ejendomsmæglere.

Man kan også efterlyse en bolig via nedenstående kommentarfelt.

Held og lykke med søgningen.

232 kommentarer til “Købe eller leje et hus?”

 1. Hej.
  Vi er et stille og roligt par, der søger at leje/fremleje en lejlighed pr. 1/2 og et år frem. Vi har en ejerlejlighed i ceresparken, Aarhus C, som vi i samme periode vil leje ud, hvis dette skulle have interesse. Vi er fleksible med overtagelsen.
  Håber på at høre fra nogen!
  Mvh. Sarah

  Svar
 2. Kære beboere i Humleby,
  Min lille familie og jeg er meget interesseret i at købe et rækkehus i Humleby. Så skulle en af Jer gå i overvejelser omkring at sælge så kontakt mig meget gerne 🙂
  Mvh Martin (60627846)

  Svar
  • Lige en lille update her pr. 26/1-2020. Vi er stadig meget interesseret i et hus i Humleby, gerne et håndværkerkøb. Så ræk meget gerne ud hvis der er nogen, der går og overvejer at sælge 🙂

   Mvh Martin

   Svar
 3. Hej!
  Jeg er pjattet med jeres skønne forening og den stemning, der er i humleby. Jeg er selv fra Jylland og bor pt i min egen lejlighed på Frederiksberg, men drømmer om noget større med mere fremtid i. Er det muligt at blive skrevet op nogen steder, eller skal man holde øje med diverse boligsider?

  Svar
  • Hej Michelle

   Husene i Humleby er ejerboliger, så du skal holde øje med ejendomsmæglernes opslag. Enkelte husejer lejer en etage eller to ud. Der er ikke mulighed for at blive skrevet op. Held og lykke med jagten.

   Mvh Jens

   Svar
 4. Har du lyst til at prøve sommerstemning i Humleby ? Jeg lejer min lejlighed ud på øverste etage af carstensgade 19 fra den 8.7 til den (ca.) 31.7 til 1-2 stille person(er). Adgang til fælles fin badværelse, vaskerum, tørrerum og 2 haver. 5000 kr.

  Svar
  • Kære Renaud,

   Mange tak for dit søde tilbud!
   Vi bliver dog først officielt ‘smidt ud’ til september, så vi må desværre takke nej, da vi ikke akut mangler bolig over sommeren.

   Fortsat rigtig god dag til dig!

   Mvh. Amalie

   Svar

Skriv en kommentar