Købe eller leje et hus?

Alle huse i Humleby er ejerboliger. Dog er enkelte huse delt op i små private andelsforeninger. Humleby’s huse forhandles typisk hos ejendomsmæglere. Privat udlejning forekommer – og man kommer lettest i kontakt med Humleby’s husejere ved at annoncere i vort blad Nabo. Vi har også et lille glasskab ved beboerhuset Carstensgade/Ernst Meyers Gade, hvor man kan annoncere (det koster et mindre beløb). Det fremgår af opslag i glasskabet, hvordan man får sin annonce sat op.

Man kan også efterlyse en bolig via nedenstående kommentarfelt.

Held og lykke med søgningen.

225 kommentarer til “Købe eller leje et hus?”

 1. Hej!
  Jeg er pjattet med jeres skønne forening og den stemning, der er i humleby. Jeg er selv fra Jylland og bor pt i min egen lejlighed på Frederiksberg, men drømmer om noget større med mere fremtid i. Er det muligt at blive skrevet op nogen steder, eller skal man holde øje med diverse boligsider?

  • Hej Michelle

   Husene i Humleby er ejerboliger, så du skal holde øje med ejendomsmæglernes opslag. Enkelte husejer lejer en etage eller to ud. Der er ikke mulighed for at blive skrevet op. Held og lykke med jagten.

   Mvh Jens

 2. Har du lyst til at prøve sommerstemning i Humleby ? Jeg lejer min lejlighed ud på øverste etage af carstensgade 19 fra den 8.7 til den (ca.) 31.7 til 1-2 stille person(er). Adgang til fælles fin badværelse, vaskerum, tørrerum og 2 haver. 5000 kr.

  • Kære Renaud,

   Mange tak for dit søde tilbud!
   Vi bliver dog først officielt ‘smidt ud’ til september, så vi må desværre takke nej, da vi ikke akut mangler bolig over sommeren.

   Fortsat rigtig god dag til dig!

   Mvh. Amalie

 3. Kære beboere i Humleby 🙂

  I de seneste to år har vi boet en spytklat fra jeres charmerende minilandsby. Nu søger vi lejlighed selv, og ville være ellevilde for at få lov at bo i Humleby.

  Vi er et kærestepar på 25 og 26 år, som begge studerer på KU, og har studiejob ved siden af. Vi er kreative, spiller musik, strikker og maler.

  Vi har været kærester i 4 år og søger et hyggeligt lejemål i rare omgivelser. Vi er økonomisk stabile, ikke-rygere og har ingen husdyr. Vi er renlige, ordentlige, sociale og søde.

  Vi håber meget, at en af jer har lyst til at leje ud til os! Vi kan betale op til 10.000,- kr. / måneden.

  Mange hilsner,

  Amalie og Nikolai

Skriv en kommentar