Købe eller leje et hus?

Alle huse i Humleby er ejerboliger. Dog er enkelte huse delt op i små private andelsforeninger. Humleby’s huse forhandles typisk hos ejendomsmæglere. Privat udlejning forekommer – og man kommer lettest i kontakt med Humleby’s husejere ved at annoncere i vort blad Nabo. Vi har også et lille glasskab ved beboerhuset Carstensgade/Ernst Meyers Gade, hvor man kan annoncere (det koster et mindre beløb). Det fremgår af opslag i glasskabet, hvordan man får sin annonce sat op.

Hos boliga.dk kan du se en liste over huse til salg i Humleby. Du kan også se de seneste realiserede salgspriser for afsluttede handler hos boliga.dk.

Man kan også efterlyse en bolig via nedenstående kommentarfelt.

Held og lykke med søgningen.

215 kommentarer til “Købe eller leje et hus?”

 1. Hej Humleby

  Jeg har haft den store fornøjelse at at bo her i Humleby det sidste halvandet år på Freundsgade hos min søde søster Julie Gaugler.

  Nu skal jeg flytte videre og det ville være skønt at blive her i Humleby. Så hvis du/I har et værelse eller en etage som I lejer ud, så er jeg meget interesseret!

  Lidt om mig selv: Jeg er 33 år og filminstruktør uden kæledyr og kæreste. Desuden er jeg ikke ryger så der kommer ikke til at være nogen af den slags gener!

  Skriv eller ring på
  m: +45 41280757
  e : lauritsflensted@gmail.com

  Mvh,

  Laurits

 2. Hej Humleby

  Jeg har haft den store fornøjelse at at bo her i Humleby det sidst halvandet år på Freundsgade hos min søde søster Julie Gaugler.

  Nu er jeg nødt til at rykke videre og det ville være skønt at blive her i Humleby. Så hvis I har et værelse eller en etage ledig så er jeg meget interesseret!

  Jeg er 33 år og filminstruktør uden kæledyr og kæreste. Desuden er jeg ikke ryger så der kommer ikke til at være nogen af den slags gener

  Kontakt:
  m: +45 41280757
  e: lauritsflensted@gmail.com

  Mvh,

  Laurits Flensted-Jensen

Skriv en kommentar