Købe eller leje et hus?

Alle huse i Humleby er ejerboliger. Dog er enkelte huse delt op i små private andelsforeninger. Humleby’s huse forhandles typisk hos ejendomsmæglere. Privat udlejning forekommer – og man kommer lettest i kontakt med Humleby’s husejere ved at annoncere i vort blad Nabo. Vi har også et lille glasskab ved beboerhuset Carstensgade/Ernst Meyers Gade, hvor man kan annoncere (det koster et mindre beløb). Det fremgår af opslag i glasskabet, hvordan man får sin annonce sat op.

Hos boliga.dk kan du se en liste over huse til salg i Humleby. Du kan også se de seneste realiserede salgspriser for afsluttede handler hos boliga.dk.

Man kan også efterlyse en bolig via nedenstående kommentarfelt.

Held og lykke med søgningen.

207 kommentarer til “Købe eller leje et hus?

  1. Kaere Humleby,

    Mit navn er Marlene og det er maaske en lidt usaedvanlig forespoergsel jeg kommer med, men her kommer det : jeg bor i Frankrig og kommer til Danmark med min datter paa 21 aar fra den 4-10 januar 2018 og leder efter et sted at bo i den uge. Humleby er mit gamle barndomskvarter, jeg boede i Carstensgade for over 30 aar siden og kunne godt taenke mig at min datter oplevede dette kvarter, og selvfoelgelig er det for mig et hop tilbage i tiden. Saa hvis der er nogen derude der har noget ledigt i den uge, vil jeg blive glad for at hoere fra jer. Mit mobil nummer er +33 6 30 64 36 51. Haaber at hoere fra jer. Mvh Marlene

Skriv en kommentar