Købe eller leje et hus?

Alle huse i Humleby er ejerboliger. Dog er enkelte huse delt op i små private andelsforeninger. Humleby’s huse forhandles typisk hos ejendomsmæglere. Privat udlejning forekommer – og man kommer lettest i kontakt med Humleby’s husejere ved at annoncere i vort blad Nabo. Vi har også et lille glasskab ved beboerhuset Carstensgade/Ernst Meyers Gade, hvor man kan annoncere (det koster et mindre beløb). Det fremgår af opslag i glasskabet, hvordan man får sin annonce sat op.

Hos boliga.dk kan du se en liste over huse til salg i Humleby. Du kan også se de seneste realiserede salgspriser for afsluttede handler hos boliga.dk.

Man kan også efterlyse en bolig via nedenstående kommentarfelt.

Held og lykke med søgningen.

208 kommentarer til “Købe eller leje et hus?

 1. Kaere Humleby,

  Mit navn er Marlene og det er maaske en lidt usaedvanlig forespoergsel jeg kommer med, men her kommer det : jeg bor i Frankrig og kommer til Danmark med min datter paa 21 aar fra den 4-10 januar 2018 og leder efter et sted at bo i den uge. Humleby er mit gamle barndomskvarter, jeg boede i Carstensgade for over 30 aar siden og kunne godt taenke mig at min datter oplevede dette kvarter, og selvfoelgelig er det for mig et hop tilbage i tiden. Saa hvis der er nogen derude der har noget ledigt i den uge, vil jeg blive glad for at hoere fra jer. Mit mobil nummer er +33 6 30 64 36 51. Haaber at hoere fra jer. Mvh Marlene

 2. Hej Humleby,
  Vi er en famile på fire.
  Vi er freelance Designer og fotojournalist samt vores to Børn på 5år og 2år.

  Vi har boet de sidste 6år på Vesterbro og vores datter går på Vesterbro Ny skole.
  Vi bor pt på Hedebygade men vores udlejer har valgt at sælge lejligheden. Vi kigger derfor netop nu, efter et sted at bo.
  Vi har egentlig ikke behov for særlig meget plads, da vi begge har henholdsvis kontor og atelier ved siden af, men vi vil rigtig gerne blive på Vesterbro, især nu, hvor vores datter er startet i skole.

  Vi har en spændende hverdag med varierende opgaver for eksempelvis, Børsen, Magasin, Kopenhagen Fur og personlige projekter, hvor vi begge udstiller enten fotografi eller kunstnerisk Beklædning.
  Det betyder meget for os at have god tid til vores børn. Enten bruger vi tid på at lave mad, se udstillinger, drikke kaffe og hygge os sammen eller være i vores kæmpe telt i Sejerøbugten i perioden April-sep, hvor vi er fastliggere.

  Vi har en stabil økonomi og er der ud over en meget aktiv og sød familie.

  Skriv endelig, vi har brug for jer 🙂

  Venligste Hilsner,
  Tilde, Jeppe, Nola og Land

 3. Kære humleboere

  Vi er en familie på 4 der kender jeres dejlige kvarter via venner der allerede bor der og som er meget interesserede i at købe et hus.
  Husets stand er underordnet da familien tæller 2 arkitekter med gør-det-selv erfaring. Derudover tæller familien 2 døtre der elsker steder med mange legekammerater.
  Hvis du overvejer at sælge dit hus må du meget gerne kontakte os.

  Mvh
  Maria, Vincent, Anna og Lili

 4. Kære Humleby,

  Jeg er en kvinde på 28, der søger lejebolig. Jeg har som mange andre også forelsket mig i Humleby (jeg er arkitekt/designer, så det er ikke så overraskende at jeg synes godt om Humleby 😉 )

  Jeg har fast job ved vesterport st. og har egen virksomhed ved siden af. Jeg skal have mig en hund til august. Så ja, jeg ved at jeg søger noget nær det umulige. Men hvis ikke jeg prøver så finder jeg aldrig de muligheder der er derude 🙂
  Min kommende hund er mellemstor på de ca. 10 kg og er en god familiehund.

  Jeg ryger ikke, og er meget ansvarlig samt passer godt på tingene.

  Jeg håber på at høre fra dig.

 5. Kære Humleby

  Jeg er en stille og rolig statskundskab studerende på 23 år, som søger en leje bolig i humleby i et år.
  Ved siden af studiet spiller jeg håndbold på 2. divisions holdet i FIF og arbejder som unerviser på universitet.
  Jeg har brug for et roligt sted at bo uden alt for meget gang i den, mens jeg færdiggøre min bachelor.
  Jeg kan kontaktes på telefon: 31755307 og email: cvk9@msn.com

  Mange hilsner
  Cathrine

Skriv en kommentar