Købe eller leje et hus?

Alle huse i Humleby er ejerboliger. Dog er enkelte huse delt op i små private andelsforeninger. Humleby’s huse forhandles typisk hos ejendomsmæglere. Privat udlejning forekommer – og man kommer lettest i kontakt med Humleby’s husejere ved at annoncere i vort blad Nabo. Vi har også et lille glasskab ved beboerhuset Carstensgade/Ernst Meyers Gade, hvor man kan annoncere (det koster et mindre beløb). Det fremgår af opslag i glasskabet, hvordan man får sin annonce sat op.

Man kan også efterlyse en bolig via nedenstående kommentarfelt.

Held og lykke med søgningen.

223 kommentarer til “Købe eller leje et hus?”

 1. Hej Humleby.

  Jeg er en 20-årige studerende, som simpelthen er så forelsket i Humleby og synes det er en af Københavns smukkeste områder. Hvis en af jer Humleby-beboer udlejer et værelse, så kontakt mig endelig. Jeg er en stille og rolig person, som til daglig har travlt på studiet og arbejdet, men nyder dog stadig at være social og sammen med andre :))

  Mvh. Sara

  Nr: 26379969

 2. Kære Humlebyboere

  Vi er en lille familie på tre, der har kastet vores kærlighed på Humlebyen, så hvis du/I går med salgstanker må I meget gerne kontakte os. Det kunne jo være, at I kunne spare et mæglersalær og vi kunne finde drømmehuset.

  Om os:
  Rasmus arbejder med udvikling, Line er forsker og August går i vuggestue. Rasmus er vokset op i kartoffelrækkerne, og Line har længe boet på Vesterbro, og vi ser Humlebyen som den perfekte kombination af hyggeligt børnevenligt rækkehuskvarter og Vesterbro.

  Vi håber at høre fra jer.

  Mange hilsner
  Rasmus, August og Line

  tlf: 25530100

 3. Kaere Humleby,

  Mit navn er Marlene og det er maaske en lidt usaedvanlig forespoergsel jeg kommer med, men her kommer det : jeg bor i Frankrig og kommer til Danmark med min datter paa 21 aar fra den 4-10 januar 2018 og leder efter et sted at bo i den uge. Humleby er mit gamle barndomskvarter, jeg boede i Carstensgade for over 30 aar siden og kunne godt taenke mig at min datter oplevede dette kvarter, og selvfoelgelig er det for mig et hop tilbage i tiden. Saa hvis der er nogen derude der har noget ledigt i den uge, vil jeg blive glad for at hoere fra jer. Mit mobil nummer er +33 6 30 64 36 51. Haaber at hoere fra jer. Mvh Marlene

 4. Hej Humleby,
  Vi er en famile på fire.
  Vi er freelance Designer og fotojournalist samt vores to Børn på 5år og 2år.

  Vi har boet de sidste 6år på Vesterbro og vores datter går på Vesterbro Ny skole.
  Vi bor pt på Hedebygade men vores udlejer har valgt at sælge lejligheden. Vi kigger derfor netop nu, efter et sted at bo.
  Vi har egentlig ikke behov for særlig meget plads, da vi begge har henholdsvis kontor og atelier ved siden af, men vi vil rigtig gerne blive på Vesterbro, især nu, hvor vores datter er startet i skole.

  Vi har en spændende hverdag med varierende opgaver for eksempelvis, Børsen, Magasin, Kopenhagen Fur og personlige projekter, hvor vi begge udstiller enten fotografi eller kunstnerisk Beklædning.
  Det betyder meget for os at have god tid til vores børn. Enten bruger vi tid på at lave mad, se udstillinger, drikke kaffe og hygge os sammen eller være i vores kæmpe telt i Sejerøbugten i perioden April-sep, hvor vi er fastliggere.

  Vi har en stabil økonomi og er der ud over en meget aktiv og sød familie.

  Skriv endelig, vi har brug for jer 🙂

  Venligste Hilsner,
  Tilde, Jeppe, Nola og Land

 5. Kære humleboere

  Vi er en familie på 4 der kender jeres dejlige kvarter via venner der allerede bor der og som er meget interesserede i at købe et hus.
  Husets stand er underordnet da familien tæller 2 arkitekter med gør-det-selv erfaring. Derudover tæller familien 2 døtre der elsker steder med mange legekammerater.
  Hvis du overvejer at sælge dit hus må du meget gerne kontakte os.

  Mvh
  Maria, Vincent, Anna og Lili

Skriv en kommentar