Købe eller leje et hus?

Alle huse i Humleby er ejerboliger. Dog er enkelte huse delt op i små private andelsforeninger. Humleby’s huse forhandles typisk hos ejendomsmæglere. Privat udlejning forekommer – og man kommer lettest i kontakt med Humleby’s husejere ved at annoncere i vort blad Nabo. Vi har også et lille glasskab ved beboerhuset Carstensgade/Ernst Meyers Gade, hvor man kan annoncere (det koster et mindre beløb). Det fremgår af opslag i glasskabet, hvordan man får sin annonce sat op.

Hos boliga.dk kan du se en liste over huse til salg i Humleby. Du kan også se de seneste realiserede salgspriser for afsluttede handler hos boliga.dk.

Man kan også efterlyse en bolig via nedenstående kommentarfelt.

Held og lykke med søgningen.

208 kommentarer til “Købe eller leje et hus?

 1. Hej Beboere i Humleby.

  Jeg er snart 30, online marketing/social Media/ spansk/sprog nørd, elsker musik (Især jazz og klassisk, jeg synger lidt), motion, chokolade og et godt glas rødvin i ny og næ.. Jeg er en social jyde, med godt humør- Ellers rolig, renlig og ansvarlig. Jeg har i 3 år boet med en veninde på Godthåbsvej – men har altid drømt om Humblebys hygge og charme – og er nu i bolignød. Hvis nogle af jer overvejer at udleje, er i MERE end velkomne til at kontakte mig på 27592360.

  Saludos y hasta la Vista

  De bedste hilsner,
  Iben

  PS. Jeg er sød og rar og er også god til at bage pandekager!

 2. Hej Humleby.

  Jeg er en 20-årige studerende, som simpelthen er så forelsket i Humleby og synes det er en af Københavns smukkeste områder. Hvis en af jer Humleby-beboer udlejer et værelse, så kontakt mig endelig. Jeg er en stille og rolig person, som til daglig har travlt på studiet og arbejdet, men nyder dog stadig at være social og sammen med andre :))

  Mvh. Sara

  Nr: 26379969

 3. Kære Humlebyboere

  Vi er en lille familie på tre, der har kastet vores kærlighed på Humlebyen, så hvis du/I går med salgstanker må I meget gerne kontakte os. Det kunne jo være, at I kunne spare et mæglersalær og vi kunne finde drømmehuset.

  Om os:
  Rasmus arbejder med udvikling, Line er forsker og August går i vuggestue. Rasmus er vokset op i kartoffelrækkerne, og Line har længe boet på Vesterbro, og vi ser Humlebyen som den perfekte kombination af hyggeligt børnevenligt rækkehuskvarter og Vesterbro.

  Vi håber at høre fra jer.

  Mange hilsner
  Rasmus, August og Line

  tlf: 25530100

 4. Kære Humleby

  Vi er en lille ung familie på 3 der lige nu bor på Island, men flytter til København i løbet af november/december 2018. Til næste vinter starter jeg på jordemoderuddannelsen på Metropol professionshøjskole imens Kolbeinn er børnebogsforfatter og starter på filosofi på KU næste sommer. Sammen har vi en datter Klara på 8 år der flytter med og skal starte i skole i omegnen.

  Vi er helt forelsket i Humleby specielt når vi flytter fra Island, hvor alle kender alle, til det store København er tanken om at bo i jeres lille og børnevenlige kvarter en drøm. Vi søger helst en lejebolig eller en bolig til salg med mindst 4 værelser.

  Hvis i kender nogen der kender nogen eller selv har noget til leje i løbet af næste efterår/vinter så kontakt os endelig på +4529291413 eller sofiehattesen@hotmail.com – Vi glæder os til at høre fra jer!

  Kærlig hilsen Klara Rós, Kolbeinn og Sofie

Skriv en kommentar