Købe eller leje et hus?

Alle huse i Humleby er ejerboliger. Dog er enkelte huse delt op i små private andelsforeninger. Humleby’s huse forhandles typisk hos ejendomsmæglere. Privat udlejning forekommer – og man kommer lettest i kontakt med Humleby’s husejere ved at annoncere i vort blad Nabo. Vi har også et lille glasskab ved beboerhuset Carstensgade/Ernst Meyers Gade, hvor man kan annoncere (det koster et mindre beløb). Det fremgår af opslag i glasskabet, hvordan man får sin annonce sat op.

Hos Boliga kan man se de huse, der er til salg for tiden via ejendomsmæglere.

Man kan også efterlyse en bolig via nedenstående kommentarfelt.

Held og lykke med søgningen.

249 kommentarer til “Købe eller leje et hus?”

 1. Kære Humlebyboere,

  I bor et dejligt sted. Men skulle I alligevel gå med tanker om at flytte, så håber vi, at I vil overveje at kontakte os. Vi er en familie på tre; Thilde, Jens og Edith på 4 måneder.

  Det er både Humlebys spændende historie, der trækker, og selvfølgelig også det unikke fællesskab, som vi gerne vil bidrage til. Thilde har gennem livet været engageret i frivilligt arbejde og de senere år også som tillidsvalgt i sin fagforening. Jens har primært arbejdet med klimapolitik, både internationalt og nationalt.

  Skulle I ønske at kontakte os, kan I skrive til jmk.clausen@gmail.com eller ringe på 60131748, så vil vi også meget gerne fortælle mere om, hvem vi er.

  Bedste hilsner fra Edith, Thilde og Jens

  Svar

Skriv en kommentar