Flere ladestandere i Humleby?

Husejerforeningens Bestyrelse gennemfører i januar 2021 en spørgeskemaundersøgelse blandt husejere og andre der bor i Humleby. Hvis du har kommentarer til undersøgelsen, så skriv dem gerne her.

8 kommentarer til “Flere ladestandere i Humleby?”

  1. El-parkeringspladserne i Humleby er en halv gang længere end en normal p-plads – det betyder, at for hver gang vi etablerer to el-pladser, mister vi en p-plads. El-pladserne ved skråparkering fylder ikke mere end almindelige p-pladser, derfor foreslår jeg, at el-pladser etableres på skråparkeringspladserne i vores nabolag.
    Jeg synes i øvrigt, at det er problematisk, at vi for tiden får flere og flere biler, samtidig med at vi nedlægger parkeringspladser: Delvis parkeringsforbud i Kûchlersgade og Carstensgade (får vi aldrig en skraldebil i passende størrelse igen?), nedlægning af p-plads i Jerichausgade i forbindelse med etablering af privat parkering (kommer der et alternativ?), ekstremt langvarige ombygninger med alt hvad dertil hører af optagede parkeringspladser, handicappladser som bliver ved med at være handicappladser selvom deres brugere ikke er her længere (og handicappladserne er i øvrigt også en halv gang længere end en normal p-plads).

    Svar
  2. Jeg er i princippet for flere ladestandere i Humleby. Jeg mener dog, at man nøje skal overveje og ensrette de modeller man vælger. Vi bor i et område, som har et meget særegnet udtryk, med en restriktiv lokalplan der bestemmer hvordan facader og huse skal se ud. Jeg vil blive ked af, hvis det ender op med en skov af forskellige ladere, med hver deres farve, form og logo. Derfor bør man vælge en slags stander, som er pæn (hvis en sådan findes) og opstille de samme overalt i Humleby.

    Svar

Skriv en kommentar