Håndværkere

Kom med dine anbefalinger og advarsler. Og efterlys anbefalinger af dygtige håndværkere, hvis du står og mangler én. Du kan også finde inspiration her hos Bolius.dk.

Skriv i nedenstående “Skriv et svar” formular.

12 kommentarer til “Håndværkere”

 1. Vi har fået skiftet tag samt renoveret kviste. Hovedentreprisen stod tømrerfirmaet Helmer Christiansen for.

  Ejeren er formand for Dansk Håndværk, hvilket vi håbede på var en god sikkehed for at fimaet er seriøst. Igennem hele forløbet har HC da også vist sig at være et rigtig godt valg. De var ikke det billigste af de tilbud vi indhentede, men vi valge dem fordi de helt fra første besigtigelse og tilbudsafgivelse var meget grundige og tillidsvækkende.
  Til VVS (tag og zinkinddækning) har HC samarbejdet med firmaet Peter Hilleberg fra Køge.
  Både Helmer Christiansen og Peter Hilleberg kan varmt anbefales.

 2. Har fine erfaringer med København og Omegns Hvidevareservice, der rykker hurtigt ud ved akutte problemer med vaskemaskine, opvaskemaskine m.v. Og giver klar besked om reparation kontra nyanskaffelse.

 3. Vi har brugt Sæmer VVS og var særdeles tilfredse.

  De har installeret gulvvarme på 3 etager, udskiftet bygas med fjernvarme, lavet komplet varmt vands installation og renoveret to badeværelser fra A-Z samt nyt køkken.

  De leverede til tiden og prisen blev tilmed en spids billigere end hvad de først havde anslået det ville koste.

 4. Er der nogen som kan anbefale en byggesagkyndig (arkitekt eller lign.) til byggestyring i forbindelse med lidt større projekter af et humlebyhus?
  Klaus og Helene

 5. Vi har brugt Vesterbro VVS et par gange og har været meget meget tilfredse.
  Sidst skulle vi have lavet en håndfuld ting for i alt 17.000,-. En indhentet pris fra et andet VVS-firma var hele 86 % dyrere.
  Alt blev udført til fulde tilfredsstillelse. Man får virkeligt indtryk af at deres hensigt er at leve af tilfredse kunder.

Skriv en kommentar