Støj fra byggepladser

Af og til oplever vi støj fra byggepladserne i Carlsberg Byen udenfor de normalt accepterede tidspunkter.

Ifølge “Bygge- og anlægsforeskrift i København” må støjende arbejde foregå på hverdage, fra kl. 7 – 19, samt lørdage fra kl. 8 – 17 (dog ikke særligt støjende arbejde). Du kan via linket se yderligere detaljer om støjgrænser både indenfor og udenfor disse tidsrum.

Såfremt du oplever støjende arbejde fra Carlsberg Byen udenfor disse tidsrum, så vil Carlsberg Byen gerne høre om det. Du kan altid kontakte Carlsberg Byen via nabo@carlsbergbyen.dk.

Skriv også meget gerne en kommentar nedenfor, hvis du oplever støjende arbejde i strid med reglerne. Så vil Husejerforeningens bestyrelse følge op med Carlsberg Byen.

Hvis du vil advisere udenfor normal arbejdstid (mens en støjskabende aktivitet foregår):
Carlsberg Byen har nu aftalt med vagten, at I som naboer kan ringe og advisere dem, i fald der foregår arbejde uden for normal arbejdstid, hvorefter de så kan sende en vagt til stedet.

Vagten kan nås på tlf. 33 27 43 40.

Vagtens hovedcentral er fysisk placeret i Fredericia, så i praksis vil det foregå sådan, at centralen på baggrund af din henvendelse kontakter vagten her på området og giver dem besked. For at lette den proces finder du nedenfor en situationsplan over området, som kan bruges til at udpege stedet for det pågældende arbejde. Vagten har fået udleveret en tilsvarende situationsplan, så I har samme reference.

Situationsplan for Carlsberg Byen

3 kommentarer til “Støj fra byggepladser

 1. Kære Per,
  Tak for svar 🙂 foretrækker I at tage kontakten selv, eller kan en gnaven og morgensøvnsberøvet beboer gøre noget ekstra til sagen?
  Kh Juni

 2. Hej Juni, jeg tager fat i det. Både ift Carlsbergbyen og kommunen. Ordningen med vagterne er aftalt med Nyhus. Tilsyneladende fungerer det ikke godt nok. Jeg vender tilbage. Vh Per

 3. Kære Husejerforening,
  Jeg har netop sendt nabo@ nedenstående mail efter for tredje gang på mindre end en uge at have oplevet at der arbejdes uden for de kommunalt godkendte tider på Scherfighus. Alle tre gange i denne uge har jeg skrevet til Carlsber.
  Jeg spørger mig selv, om I mon samler denne slags og videresender klager til kommunen, eller om I har en mailadresse til rette instans på rådhuset, så de kan sættes cc? Jeg er simpelthen så træt af at få ødelagt mine tidlige morgener … hverdage, lørdage og søn-og helligedage, at jeg lige nu forsøger mig med en kampagne.
  Kh Juni

  Mail sendt til nabo@ torsdag 9:30:
  Det er idag Kr. himmelfartsdag, helligdag altså.
  Arbejdet på Scherfighus blev påbegyndt kl. 7 trods kommunale bestemmelser og tidligere korrespondance med jer. 7:10 ringede jeg til vagten, som ville sende en over og se på det. Nu, to timer senere arbejdes der stadig og jeg spørger mig selv, hvad pokker der skal til, for at jeres entreprenører forstår reglerne om arbejdstider??
  Det er helt uacceptabelt, at vi som naboer skal forstyrres af generende skramlen, bippen, brummen, boren og hvad har vi ud over de grænser, kommunen har givet tilladelse til.
  Jeg videresender en kopi af denne dags mail til Humlebys husejerforening med anmodning om at de indberetter til jer og til Københavns Kommune
  Hilsen Juni Arnfast, Freundsgade 6

Skriv en kommentar