Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Torsdagsbar: Trio Eminenza

27. februar kl. 20:00 - 22:00

Med både trusler og slesk tale er det for tredje gang lykkedes os at overtale Trio Eminenza til at spille i torsdagsba- ren.

Til glæde for de uindviede følger her en præsentation. Trioen består af Flemming Quist Møller, Christian Sievert og Elith Nulle Nykjær.
FQM er lidt af en multikunstner – forfatter (far til bl.a. Cykelmyggen Egon, Snuden, Bennys badekar og jungledyret Hugo), tegner, maler, skuespiller og musiker.

Christian Sievert er en af vores dygtigste guitarister. Han læser ikke noder, men har ikke desto mindre komponeret masser af skøn musik. Christian er desuden stem- meskuespiller af format

Elith Nulle Nykjær har spillet fornemt skuespil både på film og i tv, og han spiller klarinet ”med rør på”, så man bliver svag i knæene. Hans orkester, som han har stået i spidsen for i mange år og rejst Europa tyndt med, Nulle og Verdensorkesteret, åbner og lukker Copenhagen Jazzfesti- val hvert år ved Vandkunsten.

Trio Eminenza spiller verdensmusik, jazz, latinameri- kansk og flamenco med Flemming på bongos og congas, Christian på guitar og Nulle på klarinet.

Detaljer

Dato:
27. februar
Tidspunkt:
20:00 - 22:00

Sted

Beboerhuset
Ernst Meyers Gade 2
Humleby, Danmark