Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Generalforsamling i Husejerforeningen

10. marts kl. 19:00 - 21:00

GENERALFORSAMLING? Det lyder kedeligt! Det behøver jeg ikke gå til. Sådan har vi det med mange generalforsamlinger: Sommer- husets vandværk. Kajakklubben. Nykredit. Løbeklubben. Hønseavlerforeningen. Vi er medlemmer af et utal af foreninger, og vi orker ikke alle de generalforsamlinger. Men én generalforsamling er vigtig. Og i år er den særlig vigtig: Husejerforeningens!

Den afholdes som sædvanligt den anden tirsdag i marts, det vil sige
i år er det tirsdag den 10. marts 2020 kl. 19.00 på Københavns Pro- fessionshøjskole, men som stadig ligger ved Humletorvet.

Og i år er den særlig vigtig med
to store punkter på dagsordenen: Beboerhuset og vandrørsprojektet.

SOM DET EFTERHÅNDEN er alle NABO’s læsere bekendt, så har der været ført gode og konstruk- tive forhandlinger om, at Hus- ejerforeningen fremover skal eje Beboerhuset.

Årsagen er, at huset trænger til en grundig istandsættelse fra tag til kælder. Og at Beboerforeningen har svært ved at løfte den opgave, som kræver en solid økonomi. Det kan Husejerforeningen. Og hvem kunne tænke sig Humleby uden Beboerhuset. Et Beboerhus til gavn for alle i Humleby.

Men det kræver opbakning fra husejerne. Det kræver også nogle vedtægtsændringer. Og det kræver en økonomisk plan, som bestyrelsen vil forelægge på generalfor- samlingen.

Heldigvis kræver det ikke nødvendigvis en kontingentstigning, som vi ser det!

VANDRØRSPROJEKTET: Sidste års generalforsamling gav tilladelse til et for-projekt, som er gennemført på en efter bestyrelsens mening god og kreativ måde. Og som holdt sig indenfor budgettet vel at mærke. Vi er ved at få lavet en evaluering, som vil blive forelagt på generalforsamlingen. Her glæder vi os til at få input fra de

berørte beboere. Og der vil blive forelagt en plan for det videre ar- bejde. Så kom til generalforsamling og få noget at vide om, hvornår projektet rammer din baghave. Heller ikke her kommer vi udenom at drøfte økonomi. Men ikke nød- vendigvis en stigning i indbetaling til Forsyningsfonden.

Men to så store projekter kan måske kræve, at der er en økono- misk buffer i form af enten en kassekredit eller et mindre lån i huset. Bestyrelsen er ved at kigge på den side af sagen: Vi skal til at betale penge for at have penge
i banken, så vi bør vurdere den samlede finansiering, så vi ikke skal betale både for at låne og for at have penge stående i Forsyningsfonden.

GENERALFORSAMLINGEN indeholder naturligvis også de sædvanlige punkter med valg og indkomne forslag.

Og der er kaffe og kage! Så der er al mulig grund til også i den sam- menhæng at møde din nabo.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Formel indkaldelse og materi- ale vil blive udsendt via email. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig husejerforeningens mail-liste, så er nu et godt tidspunkt at gøre det på. Du kan gøre det her: humleby. dk/mail

/ Per Skovgaard Andersen, Formand

PS: Husk at 15. februar er seneste rettidige indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på gene­ ralforsamling. Forslag sendes til formanden på psa@humleby.dk

Detaljer

Dato:
10. marts
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

UCC – Københavns Professionshøjskole

Arrangør

Husejerforeningen