Update vedr. haveaffald

Husejerforeningens bestyrelse har modtaget nedenstående fra Teknik- og Miljøforvaltningen i København:

Tak for jeres henvendelse ang. manglende afhentning af haveaffald i Humleby. Jeg svarer på jeres henvendelse, da den falder under mit ressortområde i Teknik- og Miljøforvaltningen.

Der har ganske rigtig været udfordringer med at få hentet haveaffald fra Humleby i den forgangne tid. Dette skyldes, at haveaffaldsbilen er længere end de andre renovationsbiler og derfor kan den ikke komme rundt om de skarpe hjørner. Dette forhold besværliggøres yderligere af, at der er opstillet cykelstativer indenfor 10-meter-reglen, på trods af at der blevet givet afslag på dette i maj 2015. Afslaget blev givet netop med henvisning til, at det bl.a. kunne være svært for renovationsbiler at komme frem.

Vi ønsker selvfølgelig at gøre vores bedste for, at problemerne med afhentning af haveaffald kan løses hurtigst muligt. Vi er derfor i dialog med renovatøren om muligheden for at indsætte en såkaldt mikrobil, der nemmere kan manøvrere rundt i området. Vi kan dog ikke nå at have en aftale klar til denne uges tømning af haveaffald, hvorfor I må væbne jer med lidt mere tålmodighed. Vi vender tilbage senest med udgangen af denne uge med en plan for den fremtidige tømning af haveaffald i Humleby – og afhentning af det haveaffald, der står på fortovene og flyder.

Mvh
Bestyrelsen

1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Jesper J Madsen
1 år siden

Et meget interessant svar, der desværre bekræfter mine oplevelser af København Kommunes administration: Det gælder om at vaske sine hænder rene og gøre tingene død besværelige. Tag dog ansvar og bed operatøren om at hent det affald omgående – det er vel det kommunen betaler dem for! Det må da være operatørens hovedpine at finde en bil de kan navigere rundt i Humleby med! Det har ikke noget som helst at gøre med “skarpe hjørner” og cykler stående på ved et par enkelte hjørner. Det har Humleby altid haft og vi får trods alt hentet renovation hver uge…
Jesper

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x