Update II vedr. haveaffald

Husejerforeningens bestyrelse har modtaget nedenstående opfølgning fra Teknik og Miljøforvaltningen i København:

Vi har nu drøftet en mulig løsning med vores renovatør og kan med glæde fortælle, at vi har indgået en aftale med dem om, at de nu skal tømme haveaffald med mikrobil i Humleby. Dette burde løse de problemer, der har været med at komme rundt i de snævre veje. Såfremt det på sigt ikke længere er muligt for vores renovatør at benytte mikrobil i området, vil vi tage en dialog med jer om, hvordan vi så kan få skaffet plads til, at de almindelige skraldebiler til haveaffald kan komme rundt. Dette kan indebære, at de ulovligt opstillede cykelstativerne skal flyttes, som I også selv skriver. Såfremt I ønsker at der skal nedlægges en eller flere parkeringspladser for at få plads til cykelparkering, skal I sende en officiel ansøgning til Center for Parkering. I finder kontaktoplysninger: https://www.kk.dk/institution/center-parkering

Næste tømmedag for haveaffald hos jer er på torsdag d. 25. juni, hvorefter der forhåbentligt er renset helt op for haveaffald. Såfremt dette ikke er tilfældet, må I meget gerne kontakte os.

Mvh
Bestyrelsen

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x