Vedr. manglende afhentning af haveaffald

Hvis man oplever at haveaffald ikke bliver afhentet som forventet, så opfordrer vi til at hver enkelt husejer melder ind til kommunen på nemaffaldsservice.kk.dk/#, at deres haveaffald ikke er blevet hentet – gerne så hurtigt efter kl. 20 på afhentningsdagen som muligt. Besked til kommunen kunne fx formuleres hen i retning af det følgende:

Jeg har lige konstateret, at mit haveaffald ikke er blevet afhentet, selv om det er samlet og placeret helt efter aftalen med kommunen.

Det er desværre også begyndt at regne, hvilket de papirsække, haveaffald skal samles i, ikke har så godt af. Og så fylder haveaffald ret meget, så det meget hurtigt kommer til at stå i vejen. Det er rigtigt, at der er nogle p-pladser, der i perioder bliver optaget af arbejdsvogne i forbindelse med renoveringer /reparationer af nogle huse. Det er efter aftale med kommunen, og de fleste vogne står der heller ikke hele tiden.

Jeg forventer derfor, at haveaffaldet bliver afhentet inden for kort tid.

2 kommentarer til “Vedr. manglende afhentning af haveaffald”

 1. Jeg har allerede skrevet til kommunen.
  Foreløbig har det ikke udløst noget som helst reaktion.
  En fælles klage vil måske være bedre?
  Jeg begynder at synes at vi betaler alt for mange penge til renovation samtidig med at vi selv skal slæbe alt muligt på genbrugsstationen.

  Svar
  • Hej, vi har faktisk klaget fra Husejerforeningens side. Og blevet mødt med, at de ikke har modtaget nogen klager fra husejerne!
   Ja, man bliver lidt frustreret…..

   Svar

Skriv en kommentar