Resultat af Fortsættende Generalforsamling i Husejerforeningen Humleby d. 31.03.2020

Gårsdagens fortsættende generalforsamling havde fint fremmøde og resulterede i 30 stemmer for de forslag, der også var fremlagt på den ordinære generalforsamling. Der var ingen blanke stemmer eller stemmer imod forslagene.

Tak for indsatsen til alle der stemte.

Nu starter bestyrelsen processen med at få vedtægterne på plads. Vi indhenter bindende svar fra Skat, inden der udfærdiges skøde. Vores advokat er sikker ift. andre overdragelser, men vi kan godt lide at gå med livrem og seler.

Skulle det bindende svar give anledning til problemer, er vi naturligvis i en ny situation og vil orientere husejere herom.

3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Annemarie Brink Olsen
2 år siden

Hej igen
Beslutningen blev taget på et forkert grundlag på GF den 10.. Det blev udtrykkeligt og flere gange sagt, at der var et bindende svar fra skat. Nu fortsætter I så med at få det endeligt vedtaget. Det er ikke i orden. Jeg er for en overtagrlse men ikke på et forkert oplyst grundlag.
Vh Lundbyesgade 4

Psa
2 år siden

Hej Annemarie!

Jeg er glad for, at at vi er enige om selve overtagelsen.
Når vi har valgt at fortsætte processen med fortsættende generalforsamling, så er det fordi, at vedtægtsændringer kun kan ske på en ordinære generalforsamling, dvs. vi ellers skulle udskyde hele processen med et år.
På den ordinære generalforsamling oplyste jeg, at det er såvel vores advokat, som vores revisors opfattelse, at overtagelsen kan ske uden skattemæssige konsekvenser for de to foreninger. Vores advokat henviser til lignende tilfælde, hvor f.eks. en beboerforening har overtaget et forsamlingshus a.m.b.a. . Jeg henviste også til, at vi har modtaget et forhåndstilsagn fra Skat. Det er imidlertid ikke det samme som et Bindende Svar. Det gav jeg udtryk for. Det beklager jeg.
Så selvom det fortsat er vores advokats opfattelse, at overtagelsen kan ske uden skattemæssige konsekvenser, så har vi pga. usikkerheden besluttet, at han indhenter Bindende Svar på spørgsmålet inden, der skrives skøde.
mvh Per

Annemarie Brink Olsen
2 år siden
Reply to  Psa

Tak for uddybende svar. Det er en ordentlig beslutning I har truffet, hvad angår underskrift af skødet. Tak for et godt arbejde i det hele taget.
Venlig hilsen
Annemarie

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x