Vedr. storskrald

Vi har fået en del henvendelser fra husejere vedr. storskrald. Efter at have været i kontakt med kommunen har vi fået bekræftet, at storskrald vil blive afhentet i Humleby d. 31. marts.

Man kan altid finde status på afhentning af affald og storskrald mv. på: https://nemaffaldsservice.kk.dk/#

Kommunen har i den sammenhæng følgende bøn til os som husejere og beboere:

Men…. der kan jo være at skraldebilen har endnu sværere ved at komme rundt, når alle er hjemsendt – vi ser mange steder, at skraldebilerne ikke kan komme ned af gader og veje pga. parkerede biler – fordi folk er hjemsendte. Så en opfordring herfra er at meddele ud på jeres hjemmesiden – HUSK ikke at parkere på eller i nærheden af hjørnerne, gælder også cykler – og parker/hold HELT inde til kantsten og slå sidespejlene ind – ellers kommer skraldebilen ikke rundt og henter STORSKRALD eller anden affaldstømninger.

Skriv en kommentar