Vedr. nye parkeringsregler i Humleby

Husejerforeningens bestyrelse har modtaget nedenstående meddelelse fra Københavns Kommune i anledning af de nye parkeringsskilte og den opfriskede afstribning.

Husejerforeningen er IKKE blevet hørt ifm. indførelse af disse ændringer – og vi arbejder ihærdigt på at få ændret dette. Vi ønsker i stedet, at affaldsafhenting kan ske med mindre renovationsvogne, så der ikke er behov for parkeringsforbud.

Jeg skrive for at meddele 2 ting til jer. 

1. En stor del af dem der har bio-beholderen inde bag låst port har glemt at sætte den ud. De har jo nok glemt, at der i juni – juli – august er ugetømning på bio.
Så det var blot for at sige det, hvis I ku’ få henvendelser  om dette.

2. Nye p-skilte så skraldebilerne kan komme rundt

P-forbud man + tor kl 8-11 træder i kraft fra på torsdag 13/6.
 
Der er sat skilte op i Humleby, men med poser over – ligesom de fleste af striberne er etableret. Det forventes, at de sidste arbejder (fjerne striber ved p-forbudstavlerne) udføres på tirsdag den 11. juni.
 
Det forventes at skiltning og afmærkning, der skal sikre at affaldsafhentning kan ske, færdiggøres tirsdag den 11. juni 2019.

Der gøres desuden opmærksom på, at der i forbindelse med dette projekt er sikret korrekt skiltning og genopfriskning af afmærkning, så den opholds- og legeområde, der gælder for Humleby, fortsat kan håndhæves. Der gøres opmærksom på, at opholds- og legeområdet betyder, at parkering skal ske inden for de afmærkede båse – eller hvor skiltningen viser, at parkering er tilladt. Sidstnævnte gælder på de steder, hvor der er parkeringsforbud mandag og torsdag 8-11 for at sikre affaldsafhentning. På disse pladser er parkering tilladt uden for det tidsrum, hvor parkeringsforbuddet gælder.

Med venlig hilsen
Elisabeth Flensmark

Projektleder
Affald og Genbrug


4 kommentarer til “Vedr. nye parkeringsregler i Humleby”

 1. Jeg har talt med skraldemændene der var i vores gade for et par uger siden. Der spurgte jeg om de ikke kunne køre med en mindre vogn, som de har gjort tidligere, men det var ren økonomi fra kommunen side, da de køre med samme vogn type alle steder.
  MEN, der var 4 ting de var utroligt trætte af når de tømte vores skraldespande:

  Biler der bliver parkeret for tæt så de ikke kan komme igennem. (utroligt det så svært at forstå)
  Ulovligt parkeret biler tæt på hjørnerne.
  Cykler der ligger og flyder på hjørnerne.
  Husejere der ikke klipper deres hæk, samt alt det der ligger og flyder på fortovet.

  De 4 ting burde være noget vi selv kunne finde ud af ordne.

  Hilsen Claus
  B16

  Svar
 2. Gælder man+tors reglerne også på de stræk, hvor der ikke står et skilt..??? Fx mellem Lumbyesgade og EM-gade..??? Man skulle jo tro, at skraldebilerne havde lige svært ved at komme frem på hele Küchlersgade…..??? De har da gjort alt for at forvirre os….
  Michael
  K17

  Svar
 3. Hej Jens
  Kan du forklare, hvorfor opstribningen af parkeringsbåsene på fx Küchlersgade imellem EM-gade og Bissensgade er fjernet? Vi skal vel for pokker stadig vide, hvor vi må parkere på alle de tider, der ikke er omfattet af restriktionerne (man+tors kl. 8-11)…??? Eller hvad er reglerne på disse dele af vejen…??
  Jeg er i øvrigt enig i, at vi bør arbejde på, at de sender mindre biler ind efter renovationen.
  Mvh
  Michael
  K17

  Svar
  • Hej Michael

   Nej, jeg kan ikke forklare, hvorfor afstribningen er fjernet. Vi vil spørge Københavns Kommune, når vi får lejlighed til det.

   Vi må formode at reglerne for parkering er uændret – og dvs. parkering er tilladt (bortset fra man + tors) indtil 10 meter fra hjørne.

   Mvh Jens

   Svar

Skriv en kommentar