2 kommentarer til “Husk brøndrensning”

 1. Kunne man ikke få kommunen til at varsle brøndrensning i bedre tid.
  Jeg talte med brøndrenserne til morgen. Og de fortalte at de maksimalt fik renset halvdelen af vores brønde. Resten af dem holdt der biler i vejen for, og flere af tværgaderne kunne deres store vogn slet ikke komme ind i, fordi der holdt biler for tæt på hjørnerne. Der går tre (3!) år før de kommer igen.
  De fleste af de biler som står i vejen, har været parkeret i mere end 48 timer – dvs de har ikke set skiltningen, og de får derfor heller ikke bøder. Alle parkerede biler er blevet registreret samtidig med at forbudsskiltene blev sat op.
  I år er vi sikkert også ramt af at mange måske har været på vinterferie, og derfor burde varsel have været på mere end en uge.

  gode hilsner Karsten, kü5

  Svar

Skriv en kommentar