En tsunami af affaldsbeholdere…

Husejerforeningens bestyrelse har brug for din hjælp.

Som omtalt i seneste nummer af Nabo (s.5-6) så ruller Københavns Kommune i de kommende måneder nye affaldsbeholdere ud – og det betyder at vi skal finde plads til rigtig mange beholdere: 15 til plast, 3 til metal, 16 til pap, 8 til papir.

Kommunen har tilbudt at vi kan få indflydelse på opstilling og indretning af disse beholdere, hvis vi nedsætter en arbejdsgruppe, der vil gå i dialog med kommunes folk.

Hvis vi ikke gør noget, så beslutter kommunen selv, hvor beholderne skal stå. Det må ikke ske.

Derfor: Tag en for holdet, vær med til at sikre, at vi ikke bliver plastret til med grimme affaldsbeholdere, meld dig til arbejdsgruppen ved at skrive til inger@humleby.dk SENEST mandag d. 18. juni.

Mere info i Nabo s. 5-6.

En kommentar til “En tsunami af affaldsbeholdere…”

  1. Kære bestyrelse !
    Jeg finder det ikke hensigtsmæssigt at indgå i en arbejdsgruppe med hensyn til disponering af affaldsbeholder, i og med jeg efterhånden må se i øjnene, at min almindelige reaktionstilstand er noget tilbage at ønske. MEN – min erfaring er, at selv om jeg deler Bio affald med nabo Jane, og selv om hun bruger min almindelige affaldsbeholder til sig selv og løbende Bed & breakfast-gæster, så er ingen af beholderne tilnærmelsesvis halvt fyldt. Der kunne således med fordel for alle parter være ide´ i at dele flere af de utallige planlagte beholdere. Måske kunne de sågar samles sammen af mindre biler uden problemer med parkeringer ?

Skriv en kommentar