Invitation: Red Slagtergårdene lørdag kl. 10.30

Vi har modtaget nedenstående fra arkitekt Rikke Rohr:

Vi vil blot invitere jer alle med til en smuk event på lørdag kl.10.30, hvor vi går fra Kristkirken på Enghave Plads og end til Slagtergårdene, hvor vi lægger blomster og gravlys rundt om hele området. Vi håber, I er mange som har lyst til at være med til at
redde dette helt unikke sted.

Som gruppe er vi mennesker fra hele Danmark (Bl.a. kom der en advokat helt fra Odense, som nu er aktiv omkring det juridiske), som er blevet vrede over, at beslutningen om at rive Slagtergårdene ned er taget på trods af, at alle faglige instanser har erklæret, at de er bevaringsværdige og på trods af 300 indsigelser og mange tusind underskrifter fra borgere under høringsprocessen.

Mvh
Rikke Rohr

Skriv en kommentar