Vedr. bio-affald

Det er nu – inden 1. oktober – du skal tage stilling til, om du ønsker at framelde en biobeholder – måske fordi du ønsker at være sammen med flere om én beholder. Du kan altid tilmelde senere. Det er p.t. ikke realistisk at tro på fælles bio-containere på Vesterfælledvej. Både på Nem Affaldsservice og via folder og brev i august kan du læse om ordningen.

Nogle husejere har henvendt sig til husejerforeningens bestyrelse med nogle spørgsmål desangående; beklageligvis har det ikke været muligt at komme igennem til kommunen for at få afklaret disse spørgsmål. Mere om de andre affaldstyper i Nabo og her følger senere.

Mvh

Inger, bestyrelsen

3 kommentarer til “Vedr. bio-affald

 1. Hej!
  Tak for info.
  Men – bioVOGN? Jeg har måske misforstået noget – troede det var en kasse som var “til at forholde sig til”, men er det en vogn på størrelse med nuværende affaldsspand/vogn?
  MVH Lene

  • Ja, det er desværre det svar jeg har fået i Borgerservice. Vi får en lille boks til opsamling i køkkenet og en trolje udendørs i samme størrelse som den eksisterende.

 2. Hej Inger!
  Tak til dig for at huske os på det. Nu deler vi en biovogn med naboen, for de er godt nok for store de biovogne til en husholdning. (Og heller ikke ret pæne, slet ikke når de også får et spray-et husnummer.)
  Ole

Skriv en kommentar