Jerichausgades “Bare Ende” er blevet ensrettet for biler og motorcykler

Københavns Kommune har som tidligere meddelt godkendt ensretning af Jerichausgade mellem Ny Carlsberg Vej og Küchlersgade. Ensretningen er nu blevet etableret, og det er således ikke længere tilladt at køre ind ad Jerichausgade fra Ny Carlsberg Vej.

Forventningen er, at dette vil reducere mængden af trafik i Humleby som følge af etableringen af Carlsberg Byen.

En kommentar til “Jerichausgades “Bare Ende” er blevet ensrettet for biler og motorcykler”

  1. Overgangen mellem Humleby og Carlsbergbyen.
    Overgangene ved Carstensgade og Kuchlersgade er ved at blive etableret. De udformes som bløde overgange med trin, som tillader cykler, kørestole og barnevogne at komme igennem. Hegnet fjernes og de eksisterende popler fældes og erstattes med fuldvoksne paradisæbletræer, som i det øvrige Humleby. Overgangen etableres af Carlsberg Byen i henhold til lokalplanen, og i samarbejde med Husejerforeningen. Cykelstien bag Carstensgade som også er nævnt i lokalplanen etableres ikke, så vi får nok en del mere cykeltrafik gennem gaderne, men udformningen af overgangen skulle gerne dæmpe hastigheden.

Skriv en kommentar