Information fra Carlsberg Byen vedr. natarbejde – OPDATERING

OPDATERING: Dette er blevet rykket til natten mellem torsdag d. 19. og fredag d. 20. januar.

Vi har modtaget nedenstående fra Carlsberg Byen:

Kære nabo

Først og fremmest vil vi ønske jer alle et rigtig godt nytår.

Dernæst vil vi informere jer om, at vi har fået dispensation af Københavns Kommune til at arbejde uden for de reglementerede arbejdstider, da vi skal støbe gulve i hele Købke Hus. Dette vil foregå natten mellem mandag den 16. og tirsdag den 17. januar. Årsagen til, at vi har søgt dispensation til at arbejde uden for Københavns Kommunes arbejdstidsregler, er, at gulvstøbning er en proces, som skal færdiggøres i et stræk for at undgå ujævnheder i betonen og den efterfølgende glitning. Vi forventer ikke, at støbearbejdet vil være støjende og håber på jeres forståelse. Hvis I har spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte os på nabo@carlsbergbyen.dk.

Med venlig hilsen

Carlsberg Byen P/S

Flere informationer findes i denne skrivelse: Støbearbejde Købke Hus – januar 2017 (PDF)

Skriv en kommentar