Beskæring af buske mv. i Carlsberg Byen

Vi har modtaget nedenstående fra Carlsberg Byen

Vi går i gang med at beskære buskene, som det også er gjort de tidligere år. På vedhæftet er angivet, hvor vi beskærer buskene ned, således de ikke dækker hele hegnet som de gør nu. I området oppe ved den midlertidige legeplads, vil vi ligeledes beskære buskene som vokser mellem det opsatte byggepladshegn og hegnet i skel. Dette for at fjerne evt. områder hvor Rotte også kunne opholde sig.

Da jeg ved nede og besigtige det i dag med gartneren, kunne jeg se at der ligger et byggepladsstillads samt nogle runde træbjælker lige omkring indgangen til den midlertidige legeplads. Ved ikke om det er noget som nogle af jer ejer eller der er noget der er forlagt som affald? Men jeg vil også få fjernet dette, således der ikke er noget børn kan komme unødigt til skade på. Hvis det er noget I ejer og vil bibeholde, må I godt selv få det fjernet inden vi begynder beskæringen i næste uge.

Beskæring af planter
Beskæring af planter

Læs mere her (PDF)

Med venlig hilsen

Ulrik J. Jessen
Senior projektchef

En kommentar til “Beskæring af buske mv. i Carlsberg Byen”

  1. Vi må håbe, at Carlsberg denne gang lader professionelle gartnere beskære buskadset og ikke de klamphuggere, de anvendte sidste gang.
    Ved høringen i sidste uge fortalte Louise ?? fra kommunen (eller var det Carlsberg Byen), at Carlsberg havde orienteret dem om, at det sidste gang var nogle beboere fra Humleby, der var gået amok blandt buskene. Vi er mange, der kan dementere dette – det var Carlsbergs folk. Vi beboere ud for området (bagsiden af Øvre Carstensgade) græd vores bitre tårer, da vi så resultatet.

Skriv en kommentar