Nattearbejde på Vesterfælledvej i den kommende uge

Vi har modtaget nedenstående fra Carlsberg Byen:

Kære nabo

Carlsberg Byen er blevet orienteret om, at Københavns Kommune vil udføre arbejde på Vesterfælledvej mandag til fredag næste uge i tidsrummet kl. 22-06. Arbejdet skyldes, at der skal skiftes regnvandsstik på Vesterfælledvej, hvilket kun kan gøres om natten.

Det er ikke et arbejde, som Carlsberg Byen er involveret i. Men da vi af erfaring ved, at det kan være svært at skelne mellem vores arbejde og kommunens, og da der i dette tilfælde er tale om en entreprenør, som i andre sammenhænge arbejder for os, orienterer vi for god ordens skyld også om arbejdet for at undgå forvekslinger. Hvis I har spørgsmål til ovenstående, er det således Københavns Kommune, der er den rette instans at henvende sig til. 

Med venlig hilsen

Minette Nielsen
Kommunikation

Carlsberg Byen P/S
Olivia Hansens Gade 2
1799 København V
CVR 33 64 84 99

+45 26 85 67 42
mn@carlsbergbyen.dk
carlsbergbyen.dk

Skriv en kommentar